Milka Forcan sa ćerkom
Printscreen
Milka Forcan sa ćerkom

Printscreen

Milka Forcan sa ćerkom, Foto: Printscreen

Uspešna poslovna žena, menadžerka, potpredsednica jedne od najmoćnijih kompanija, ne pojavljuje se više u javnosti. Ona je godinama važila za jednu od najmoćnijih žena na poslovnoj i političkoj sceni Srbije, ali se poslednjih godina povukla i maksimalno posvetila porodici.

Milka i dalje važi za jednu od najlepših žena u Srbiji i godinama se ne menja, a sada uživa u putovanjima po egzotičnim destinacijama, na kojima joj društvo upravo ćerka Jovana. Milikina ćerka studira u Ženevi, a lepotu je nasledila od majke.

 

We know how to celebrate ??? #forcanfamily

A post shared by Milka Forcan (@milkaforcan) on Aug 29, 2018 at 7:22am PDT

Milka Forcan je veoma aktivna na društvenim mrežama, gde njeni pratioci, između ostalog, mogu videti i fotografije njenih naslednika, koji se nikada nisu eksponirali u javnosti.

Milka ima ćerku Jovanu i sina Filipa, koji je nedavno napunio 18 godina, a porodica koristi svaku priliku da bude na okupu.

 

Special night ❤❤❤ #18yearsold #love #proud #happy

A post shared by Milka Forcan (@milkaforcan) on Aug 15, 2018 at 3:19pm PDT

Jovana Forcan lepotu je nasledila od majke, a zbog Milkinog mladolikog izgleda mnogi komentarišu da izgledaju kao da su sestre. Studira u Ženevi, a kada je u Beogradu obožava da svaki slobodan trenutak provodi u opuštanju i uživanju. 

Komentari (2)

Mira

03.09.2018 15:44

Ja ne vidin ti nestvarnu lepotu, cak ni stvarnu. Simpaticniji je sin

Goga

03.09.2018 15:52

Stvarno lepa deca!