Švajnštajger, Ana Ivanović
Instagram printscreen
Ana Ivanović kuća

Profimedia

Ana Ivanović kuća, Foto: Profimedia

PROČITAJTE JOŠ:

Ana i njen suprug Bastijan Švajnštajger će u renoviranje uložiti dva miliona evra, a radovi na vili već su počeli. Kako "Alo!" saznaje od izvora bliskog Ivanovićevoj, nekadašnja najbolja teniserka na svetu planira da potpuno promeni izgled kuće i doda nekoliko novih prostorija, a ovo će biti prvo ulaganje u luksuznu vilu, koju je kupila 2008. godine. Majstori uveliko rade, a luksuzno imanje u prestižnom naselju Son Vida na Majorki trenutno izgleda kao pravo gradilište.

Ana Ivanović kuća

Profimedia

Ana Ivanović kuća, Foto: Profimedia
Ana Ivanović kuća

Promo

Ana Ivanović kuća, Foto: Promo

U domu koji Ana sada deli sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom i sinom Lukom postoji pet spavaćih soba, četiri kupatila i ogromna dnevna soba, koja je smeštena u prizemlju. Međutim, otkako su postali roditelji, Ana i Švajni su shvatili da im ovakav raspored soba više ne odgovara i da će morati da dom na Majorki podrede potrebama deteta - ispričao je izvor blizak teniserkinoj porodici za "Alo!".

Anči, pokaži sina i ugoji se malo!

Ana Ivanović stavila je tačku na profesionalnu karijeru pre skoro tri godine, ali je nastavila rekreativno da se bavi sportom i vodi računa o liniji. Tako je nedavno objavila fotografiju na Instagramu na kojoj se vidi kako vežba pilates, a jedan od fanova joj je ostavio zanimljiv komentar.

- Nemoj vise da mršaviš jer si izgubila svežinu. Nije više moderno biti mršav. Izgledaćeš kao sparušeni cvet ako nastaviš. Kada ćemo videti vašeg sina? Engleske kraljevske porodice pokazuju tek rođenu decu - to je sasvim normalno i nema ništa loše u tome. Neka vas bog čuva - poručila je jedna obožavateljka Ivanovićevoj.

- Zbog toga, Ana je nedavno angažovala arhitektu i od njega je tražila da projektuje novi izgled kuće koji će uključiti i dečju sobu, koja treba da bude tik uz glavnu spavaću sobu, ali je zahtevala i posebnu prostoriju u kojoj će maleni Luka moći da se igra. Već nekoliko nedelja traje proces renoviranja, a tamo gde je nekada bila Anina luksuzna vila, sada je pravo gradilište.Skele, kranovi, mešalica za malter i građevinski materijal nalaze se svuda po imanju, a osim što će promeniti izgled unutrašnjosti kuće, Ana planira i da proširi vilu i doda nekoliko prostorija. Takođe, planira i da promeni i spoljašnji izgled kuće, kada sve bude završeno, vila će dobiti i novu fasadu. Jedino što ovoga puta neće dirati i menjati je teniski teren koji se nalazi na imanju, a renoviranje će je koštati oko dva miliona evra - kaže naš izvor na kraju. Inače, Anina vila je izgrađena je 1998. godine i nalazi se u prestižnom delu Majorke, u naselju Son Vida, u kojem su smešteni mnogi luksuzni hoteli.