Bobi Marjanović
Twitter
Bobi Marjanović

Twitter

Bobi Marjanović, Foto: Twitter

Nakon dokumentarca o Kobiju Brajantu koji je američka publika imala priliku da gleda početkom juna prošle godine, uskoro kreće i snimanje filma o životu Crne mambe. Kako "Alo!" ekskluzivno saznaje, jednu od glavnih uloga imaće i srpski košarkaš Bobi Marjanović, kojeg su mediji u Americi nekoliko puta uporedili upravo sa Kobijem.

Pre nekoliko nedelja krenuo je kasting za glavnu ulogu, a ono što je sasvim sigurno jeste da će lik Bobija Marjanovića tumačiti niko drugu do njega samog!

- Film o Kobiju neće biti priča koja će po svaku cenu pratiti dešavanja u životu tragično preminulog košarkaša, već će reditelji romansirati određene delove. Naravno, veći deo njegove košarkaške karijere biće ispraćen, međutim oni su odlučili da ubace i veliki broj košarkaških asova koji su na neki način bili povezani sa Brajantom, pa da organizuju i opuštena druženja sportista, za koja oni inače nisu imali priliku, kako bi spojili tako velika imena na jednom mestu. Makar na filmu - otkriva izvor "Alo!" i dodaje:

- S obzirom na to da je naš košarkaš i te kako voleo Kobija, a da je veliki miljenik Amerikanaca i tamošnje sportske publike, reditelji nisu želeli da propuste priliku, a da ne pozovu Bobija da bude deo ovog filma. Još uvek se ne zna da li je prihvatio ponudu jer je ceo projekat na samom početku, ali sudeći po tome koliko je poštovao i voleo Kobija, nema sumnje da će to učiniti - otkriva naš izvor i dodaje da će u filmu do detalja biti opisan poslednji dan tragično nastradalog košarkaša Kobija Brajanta, koji je nastradao u helikopterskoj nesreći.

Marjanović igrao sa Kijanuom Rivsom!

Reprezentivac naše zemlje je već imao ulogu u poslednjem filmu serijala „Džon Vik“ sa Kijanuom Rivsom, a za domaće medije otkrio je kako se snašao.

- Osećao sam se sjajno što sam radio sa jednim od najboljih glumaca. Veliki je profesionalac, kao što smo i mi košarkaši na treninzima. Sve ovo je bilo novo za mene, gluma, scene tuče... On mi je dao neke važne smernice, uputio me na detalje: kad da pričam sporije jer to je u principu vrlo važno, pošto gledaoci vole da čuju trenutak kad je počeo razgovor - rekao je svojevremeno Marjanović.

Bobi je inače imao svoj šou program sa košarkašem Tobajasom Herisom, koji se zvao "Bobi i Tobi", a ovim "poduhvatom" napravili su opšti bum, što je dodatno i skrenulo pažnju na srpskog košarkaša.

Centar Dalas Maveriksa će dobiti ulogu u novom filmskom ostvarenju u produkciji "Netfliksa", a pored njega će se naći proslavljeni glumac Adam Sendler. Za film u kojem će glumiti nekadašnji centar Crvene zvezde traže se i glumci koji tečno govore srpski jezik, a radnja filma se vrti oko Sendlera koji igra skauta Filadelfije. Snimaće se scene koje podrazumevaju njegovu potragu za igračima u Srbiji, ali će i to biti odrađeno u Filadelfiji, a ne u našoj zemlji, pisali su domaći mediji.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE JOŠ