"Delije" su inspirisane na početku utakmice
Alo/Vuk Žarić

Alo/Vuk Žarić

"Delije" su inspirisane na početku utakmice, Foto: Alo/Vuk Žarić

* Fudbaleri Crvene zvezde u subotu, 20. jula, počinju novu sezonu Superlige Srbije. Na svom terenu od 20 sati dočekaće ekipu Javora!

* U sredu, 24. jula, izabranici Vladana Milojevića u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona odmeriće snage sa Helsinkijem.

* Crvena zvezda je igrala dvomeč protiv Helsinkija 1997. godine!

Revanš meč prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Crvene zvezde i Suduve je bio najgledanija emisija na svim televizijama tokom utorka.

Ovosezonska premijera na stadionu "Rajko Mitić" privukla je veliki broj zvezdaša, a pored dobre posete i činjenice da je utakmicu sa tribina pratila 23571 osoba, pažnju je privukla i među televizijskim gledaocima.

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu, 20. jula, počinju novu sezonu Superlige Srbije.

Na svom terenu od 20 sati dočekaće ekipu Javora, a karte možete kupiti po cenama od 300 dinara za sever, 500 za istok i zapad i 1.000 za VIP zapad.

U sredu, 24. jula, izabranici Vladana Milojevića u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona odmeriće snage sa Helsinkijem.

Zvezdaši će za severnu tribinu za ovu utakmicu morati da izdvoje 500 dinara, 1.000 za istočnu i zapadnu, a 2.000 za VIP zapad. Blagajne će biti otvorene u petak od 10 do 18 sati, u subotu od 10 do početka susreta sa Javorom. U ponedeljak i utorak karte će biti u prodaji od 10 do 18, a u sredu od 10 do 20:45. Od danas su na internetu, na sajtu www.iticket.rs u prodaji karte za susret sa Javorom, a u toku sutrašnjeg dana biće puštene i ulaznice za meč sa Helsinkijem.

Duel šampiona Srbije i Litvanije je kraj malih ekrana gledalo 1.750.000 ljudi čime je meč našeg tima iza sebe po gledanosti ostavio sve emisije emitovane tog dana, od kojih su neke sa dugom tradicijom i veoma velikom gledanošću.

Fenomenalne brojke po pitanju gledanosti samo su se nadovezale na one ostvarene nedelju dana ranije u Litvaniji kad je utakmca našeg kluba takođe bila najgledanija.

Pažnja koju naš klub privlači još jedna je u nizu potvrda ispravnog puta izabranika Vladana Milojevića koji se ovog leta bore za treću uzastopnu evropsku jesen, a sledeći korak će napraviti za šest dana protiv Helsinkija.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO

Suduva - Crvena zvezda , početak utakmice!