Džihadisti
Profimedia

 

Džihadisti

Profimedia

Džihadisti, Foto: Profimedia

Od kako je izašao na slobodu, piše Insajderi, pokazuje iste stavove kao i ranije, pa se obradovao napadima u Šri Lanci, iza kojih je stala organizacija ISIS, u kojima je poginulo 359 ljudi, među kojima 45 dece.

EKSKLUZIVNO! TRANSKRIPT RAZGOVORA VUČIĆA I PUTINA Dragi prijatelju, pritiskaju nas zbog Kosova... Rusija sve zna - Putin pomenuo VOJNU PODRŠKU!

Kosovski džihadista je upozorio na druge terorističke napade u Parizu, Londonu, Vašingtonu i Njujorku.

- Uz pomoć Alaha, sinovi Umeta napali su tamo gde najviše boli, u crkvama i hotelima u Šri Lanki, a sutra će opet napasti, ali ovaj put u Parizu, Londonu, Vašingtonu, Njujorku. Stoga čekajte, jer i mi čekamo vas - rekao je. On tvrdi da ISIS neće biti eliminisan, kao i da je svaki musliman projekat za džihad u budućnosti.

- Mislili su da će ugasiti džihad, mislili su da će se ubijanjem muškaraca, dece i žena, skinuti sa vrata Akide Al Welas i Beraas. Malo oni znaju - rekao je on.

PROVOKACIJA NA PRELAZU SA KOSOVOM! KFOR i kosovska policija uz pripadnike Srpske liberalne stranke krenuli na Srbiju, potez Beograda ih ostavio bez aduta za dalje predstave!

Osnovni sud u Prištini 23. januara 2015. godine osudio je Fitima Ladrovcija na pet godina zatvora zbog učešća u terorističkim grupama i za još dva dela nezakonitog posedovanja oružja. Nakon šest meseci, 3. jula te godine, Apelacioni sud je smanjio kaznu zatvora sa pet na tri i po godine. Specijalno tužilaštvo Kosova optužilo je Fitima Ladrovcija da je nekoliko puta putovao u Siriju tokom 2013. i 2014. godine kako bi se pridružio terorističkim organizacijama ISIS i Al-Nusra.

Džihadisti prete celom svetu

profimedia.rs

Džihadisti prete celom svetu, Foto: profimedia.rs

Prvi put je Ladrovci otišao u Siriju u kojoj je učestvovao u građanskom ratu, gde je ostao do 28. decembra 2013. godine, da bi se avionom vratio na Slatinu. Tužilaštvo je takođe opisalo kako je Ladrovci putovao u Siriju.

DAN D U BERLINU Han otkrio glavni cilj sastanka Beograda i Prištine!

 "Petnaestog (15.) maja 2014. godine, avionom preko Podgorice putovao je u Istanbul, gde je nakon tri dana stigao u sirijski grad Sterešin (Stereshin), i tamo je s namerom pristupio terorističkoj organizaciji ISIS, gde je ostao do 9. oktobra 2014″, stoji u optužnici.

U optužnici je navedeno i da se Ladrovci 15. oktobra 2014. godine ponovo vratio na Kosovo avionom koji je sleteo na aerodrom "Adem Jašari".

RAMUŠ NE PREZA NI OD KOGA! Haradinaj zapretio srpskom političkom vrhu: "Zaustavićemo vas i držaćemo vas satima", ali to nije sve!

ŽESTOKA UPOZORENJA PRISTIŽU IZ PRIŠTINE Džihadisti na Kosovo nisu došli da prave burek i baklavu, dobro se zna šta im je NAMERA!

STIŽE CRNI JASTREB Albanci prave borbenu jedinicu, glavni saveznik im šalje moćne letelice, a sve sa jednim ciljem!