Obraćanje predsednika Srbije
Alo.rs
Obraćanje predsednika Srbije

Alo.rs

Obraćanje predsednika Srbije , Foto: Alo.rs

Vučić je naglasio da su ovi lekovi veoma skupi, ali da pomažu u spašavnju života

- Znam da je proizvođač tog prvog leka američka kompanija 'elilili', a drugi lek je 'regeneron'. Oba leka smo naručili. Jedan lek nam stiže početkom aprila, a drugi lek nam stiže početkom maja. To su strahovito skupi lekovi i njima se spašavaju životi onih koji su najugroženiji. Oni koji su stari, bolesni i tu vam jedna pilila košta više hiljada evra - rekao je Vučić koji je dodao da ovim lekovima opada cena kada se naručuju na veliko.

Potom je predsednik Srbije pojasnio da su mu stručnjaci objasnili da ovaj lek skuplja virus u telu čoveka i izbacuje iz organizma.

Vučić je podvukao da su ovi lekovi već plaćeni i da su ih nabalili još samo Nemačka i Češka i Mađarska i da ih niko drugi nije naručio.

U zaključku ovog dela obraćanja, napomenuto je da se radi o lekovima "Bamlanivimal" i "Regeneron".

Pročitaje još:

Komentari (2)

Pomorandža

06.03.2021 23:37

Ceo svet se nalazi u skoro bezizlaznoj situaciji. Ovoga puta stvarno imamo prednost. Mala smo zemlja, zbog toga smo u mogućnosti da vakcinišemo gotovo svakog stanovnika koji to bude želeo i tako sprečimo širenje ovog virusa i dovedemo ovu pandemiju do kraja. Da konačno vratimo svoje živote u normalan tok, da ljudi ne gube svoje živote, zdravlje, poslove.

Ivana

07.03.2021 01:33

Hvala našem predsedbiku koji zaista pomaže narodu da ozdravi,ovo su lekovi koji su potrebni narodu.Sve što je neko porizveo trebalo bi uzeti, tako i Kubanske vakcine,koje nije odobrila svetska zdravstvena organizacija a odlične su. Umesto špto nam uvaljaju Oxfordske trebalo bi nam i Kubinske kvalitetnije su. EU ne proverava ništa šta proizvodi tako je proizvela preparate za bebe koje izazvaju kancer.