Aleksandar Vučić
Printscreen
Aleksandar Vučić

Printscreen

Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen

Vučić je, u sinoćnjem uključenju iz Abu Dabija, izneo informacije da čuvena preletačica Marinka Tepić nije običan član Đilasove stranke već zaposlena u njegovoj firmi.

On je najpre odgovorio na tvrdnje Marinike Tepić da je upao slučajno u prisluškivanje jer je razgovarao sa Mišom Vacićem koji je bio pod merama. Vučić je naveo da je hiljadu puta razgovarao sa Mišom Vacićem, kao i da se javljao na telefon i velikim lopovima, ljudima poput Vuka Jeremića i Dragana Đilasa.

Vučić je potom upitao i da li lideri dela opozicije Dragan Đilas i Marinika Tepić imaju račune na Mauricijusu i u Švajcarskoj?

- Ja sam pristojan čovek, javim se uvek. Oni su danas priznali da je njihov najveći politički protivnik nezakonito prisluškivan. Da se razumemo, da sam pričao sa crnim đavolom oni su to morali da prestanu da slušaju. Ali ja imam kontrapitanje. Da li ste mesecima razmenjivali informacije sa jednim pančevačkim narko dilerom. Svaki dan. Ja tu gospođu, koja je zaposlena u firmi Dragana Đilasa, pitam da li je tačno da ima račune na Mauricijusu. Imate li račune u Švajcarskoj? - zapitao je Vučić, i rekao da on nema račune nigde, i da kod njega nema kriminala.

- Znate li vi Gordana gde je Mauricijus? - upitao je Vučić voditeljku Pinka i nastavio: Znam da ne znate, ali ovaj čovek zna. Tamo su mu računi i novac. Tamo i u Švajcarskoj.

Vučić je konstatovao da se niko od njih neće oglasiti o informacijama koje je izneo, a da će detaljnije izvestiti javnost po povratku sa puta.

I zaista, ćute kao zaliveni! Gde je sada čuveni "borac za pravdu" Marinika Tepić i njen gazda Dragan Đilas oličenje "slobode i pravde"?!

Pročitajte i:

Komentari (9)

Marina

11.03.2021 13:15

Da nemaju račune, već bi se Djilas i Marinka demantovali.

Ivana

11.03.2021 17:23

@Marina - Imaju predsedniče svi znamo da imaju. Lagali bi kada bi rekla da nemaju, i lagali su. Lagali su građane Srbije.

Ana

11.03.2021 13:34

Nesto nisu voljni da odgovore na ovo pitanje.Hm.Cudno bas.

Mirjana

11.03.2021 14:13

Aleksandar Vučić sinoć tokom direktnog obraćanja iz Abu Dabija pomenuo Đilasove račune na Mauricijusu, Marinika Tepić i "nezavisni" mediji naprasno su izgubili i sliku i ton. Sad su toliko poludeli tražeći krticu. Ko li ih je razotkrio, ali ništa se danas ne može sakriti.

Rade

11.03.2021 16:18

Keš je zakon.

Jovana

11.03.2021 16:29

Marinka Tepić nije običan član Đilasove stranke već zaposlena u njegovoj firmi.

Dule

11.03.2021 18:18

Super je to sto drzave razbija pomagače kavackog klana a kada počinje da razbija pomagače skaljarskog klana verujem da i oni u Srbiji imaju svoje ministre policajce i ko zna ko Jos,

Rade

11.03.2021 19:30

Marinika i Djilas imaju racune prepune novca postenih gradjana. Ostali su bez komentara jer ne mogu smisle laz kojim bi se opravdali a opravdanja nema.

maki

11.03.2021 22:57

Pitanje je da li bi pojedini nazovi politicari imali hrabrosti i petlje za poligraf! Neka odgovore na samo jedno pitanje da li imaju bankovne račune i novac na Mauricijusu i u Švajcarskoj?