Milena Radulović
screenshoot
Milena Radulović

screenshoot

Milena Radulović, Foto: screenshoot

Glumica Milena Radulović (26), koja je optužila reditelja Miroslava Miku Aleksića da ju je silovao dok je maloletna pohađala njegovu školu glume, studirala je u klasi njegove supruge Biljane Mašić na Fakultetu dramskih umetnosti.

Mlada glumica, nakon čije prijave je priveden čuveni scenarista, diplomirala je kod profesorke Mašić 2017. kao najbolja u generaciji, sa prosekom 9,46.

Ona je takođe ispričala da nije jedina Aleksićeva žrtva, već da je on imao istu šemu seksualnog zlostavljanja za druge devojke kojima je predavao, a koje su ga takođe prijavile policiji.

Kroz Aleksićevu cenjenu školu glume prošlo je hiljade dece, a tu su stasala neka od najvećih imena našeg glumišta. Neki od njih su Nikola Kojo, Viktor Savić, Boris Milivojević, Vuk Kostić, Mirka Vasiljević, Marija Bergam, Nikola Đuričko, Mirjana Joković, Nada Macanković…

U ovu školu deca se upisuju od pete ili šeste godine, a najkasnije sa 13 godina. Milena Radulović je deo grupe postala sa 11 godina, a u grupama je bilo od 25 do 30 polaznika.

Pročitajte još:

 

Komentari (1)

Nbolji

17.01.2021 12:05

Pa da, sačekala je da diplomira pa je onda sve prijavila inače ni od glume ne bi bilo ništa. Veliki problem je što je verovatno ova škola glume bila ulaznica na Akademiju. Čini mi se da tamo vlada veća korupcija i neporizam nego na bilo kojoj instituciji ovde.