Beograd s kamera
Printscreen/naxi kamere
Beograd s kamera

Printscreen/naxi kamere

Beograd s kamera, Foto: Printscreen/naxi kamere

* Gužva na Pančevačkom mestu prednjači

* Gužve u gradu zbog radova u Kolarčevoj

* Građani da se naoružaju strpljenjem

Prvog radnog jutra ove sedmice najveća frekvencija vozila primetna je u centralnim delovima prestonice, na Pančevačkom mostu je popriličan kolaps , dok je na ostalim saobraćajnicama uobičajena situacija tipična za jutarnji špic, javljaju taksisti.

- Kolege javljaju da je ogromna gužva u saobraćaju u Bulevaru kralja Aleksandra od Vukovog spomenika ka Skupštini grada. Pretpostavljamo da se gužve u centru grada formiraju zbog radova u Kolarčevoj, te se ovog jutra saobraćaj otežano odvija i u Ulici kneza Miloša, Takovskoj i Makedonskoja - kažu za "Blic" iz Žutog taksija.

Pročitajte još:

 

Oni dodaju da bi vozači trebalo da budu strpljivi i na Autokomandi.

Toksični su i lažni, mogu da izazovu srčani udar i smrt!

AUTOR: Novosti/Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 21.10.2019. 09:25 - 21.10.2019. 09:42 Zabrinjavajući podaci Ministarstva zdravlja o prodaji proizvoda van apoteka. Trenutno se najčešće kopiraju citostatici, antibiotici i antidepresivi. Na preparatima za potenciju ili mršavljenje zarada odlična. Lekovi tablete antibiotici lek pilule, Foto: Shutterstock Polovina lekova koji se kupuju na internetu je falsifikovana i potencijalno toksična.

- Kolone vozila ima i na Autokomandi u smeru ka Slaviji, ali i od Dušanovačkog mosta u pravcu grada. Na auto- putu rano jutros bilo je gužve, dok je trenutno na toj deonici prohodno - navode iz ovog taksi udruženja.

Iz Žutog taksija kažu da je na beogradskim mostovima uobičajena situacija u saobraćaju, te da se veći intenzitet vozila beleži na Pančevačkom mostu u smeru ka gradu, ali i na Brankovom mostu u oba smera.

BONUS VIDEO: Alo.rs na aerodromu u Batajnici