Policija, sirene, svetla, policijska sirena
Alo.rs/M.Š.
Policija, sirene, svetla, policijska sirena

Alo.rs/M.Š.

Policija, sirene, svetla, policijska sirena, Foto: Alo.rs/M.Š.

Stravičan zločin dogodio se u stanu u kojem mladić živi sa svojom majkom kada je njegov otac došao kod njih. Prema prvim informacijama, ubistvu je prethodila svađa između oca i sina zbog problema koje je, kako se sumnja, ubijeni pravio tinejdžeru i njegovoj mami.

- On je došao kod njih i počeli su da se svađaju. Godinama unazad oni imaju probleme. Rasprava je ubrzo eskalirala u tuču, nakon čega je tinejdžer posegnuo za nožem i svog oca ubo čak šest puta: u grudi i stomak - kaže izvor upoznat sa slučajem.

Prema njegovim rečima, majka mladića, Bobanova bivša žena Danijela, sve vreme je bila tu i pokušavala je da ih razdvoji.

- Teško ranjenog Bobana Hitna pomoć, koju je pozvala Danijela, zatekla je da leži u lokvi krvi. Pokušali su da ga reanimiraju, međutm, podlegao je povredama nakon što je prevezen u bolnicu - dodaje naš izvor.

Promotvini spot MUP

Youtube Printscreen

Foto: Youtube Printscreen

Po dolasku policije, M. M. je priznao zločin, nakon čega je priveden i određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 sati. On je juče sproveden na saslušanje u nadležno Više javno tužilaštvo u Jagodini, gde je izneo svoju odbranu.

- On je na saslušanju ispričao sve šta se dogodilo. Ta porodica godinama je imala zategnute odnose, a ubijeni Boban više puta je osuđivan zbog različitih krivičnih dela - kaže naš sagovornik.

Nakon saslušanja mladiću je po predlogu Tužilaštva sudija za prethodni postupak odredio pritvor do 30 dana zbog uznemirenja javnosti.

Pročitajte još:

U zgradi u kojoj je se dogodio zločin komšije su u šoku. Kako kažu, kobnog dana ništa nije ukazivalo da će se dogoditi stravična tragedija.

- Ovo je zgrada u kojoj je nasilje u porodici česta pojava. Gotovo svakodnevno se komšije svađaju, lupaju, viču. I tog dana čuli smo buku, ali niko nije reagovao, misleći da će se brzo smiriti - kaže jedan od komšija koji je želeo da ostane anoniman.

Prema njegovim rečima, iz stana u kojem M. M. živi sa majkom oko 19 sati čuli su se vristak i pucanje stakla, nakon čega su se začule sirene policije i Hitne pomoći.

- Dečak i njegova majka doselili su se u ovu zgradu nedavno. Žive kao podstanari. U sredu, kada je došla policija, dečak je izašao iz stana, prišao im i rekao da je on ubio oca. Posle toga je priveden - dodaje naš sagovornik.

Kako kaže, osumnjičeni za ubistvo oca bio je izuzetno miran i kulturan i nikada nije pravio probleme.

- Uvek bi se javio, nije bio svadljiv. Jedino što je, kao i svaki tinejdžer, znao da pušta glasnije muziku, pa ga po tome svi pamtimo. Ali ni to nije bio problem nikada. Ne znam šta mu se dogodilo da ubije oca - pita se komšija, koji dodaje da je tek nakon ubistva saznao šta se ovoj porodici dešavalo.

- Majka dečaka ispričala je da joj je Boban pravio ozbiljne probleme koje godinama nije mogla da reši - zaključuje on.

Mladić imao zdravstvene probleme

Kako navodi izvor upoznat sa istragom, osumnjičeni za ubistvo oca imao je zdravstvene, psihičke probleme.

- Biće naloženo psihijatrijsko veštačenje u njegovom slučaju kako bi se utvrdilo da li je sposoban za učestvovanje u postupku - navodi naš izvor.

Pročitajte još: