KRVI DO KOLENA! PUCNJAVA U RESTORANU Upao na rođendansku proslavu naoružan do zuba, a onda je krenuo redom, jednog po jednog!

Šestoro upucanih, ukupno 14 povređenih, kada je napadač otvorio vatru tokom zabave u restoranu u Severnoj Karolini.

Policija, Havaji
Foto: Youtube/Printscreen

Šest osoba je poslato u bolnicu zbog rana zadobijenih tokom pucnjave u restoranu u Severnoj Karolini, a ranjeno je ukupno 14 osoba. Pucnjava se dogodila u 00.05 ujutro (noću) u nedelju posle zabave u restoranu u Salsberiju, gradu sa 34.000 stanovnika. Vlasti kažu da se pucnjava dogodila u restoranu.

Policijska uprava u Salsberiju navela je u saopštenju da je jedna žrtva pogođena u grudi, a petoro drugih zadobilo je ozbiljne prostrelne rane od vatrenog oružja.

Pucnjava u Filadelfiji
 Foto: Twitter/Printscreen

Najozbiljnije povređena žrtva, koja je sada u stabilnom stanju, prebačena je u baptističku bolnicu Vejk Forest u Vinston-Salemu, dok je drugima ukazana pomoć u Regionalnom medicinskom centru Roven.

CNN prenosi da je osam dodatnih žrtava pretrpelo neodređene povrede, ali među njima su i dve žrtve povređene tokom paničnog bežanja kada su izgažene i jedna osoba lečena od anksioznosti. Mesto incidenta je trenutno pod istragom, a vlasti nisu identifikovale osumnjičenog. Motiv napada još uvek nije rasvetljen.

Policijska uprava u Salsberiju moli bilo koga da pomogne sa snimcima iz mobilnog telefona ili fotografijama pucnjave. Istražni biro pomaže Državnom istražnom birou Severne Karoline, prenosi WBTV.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi