"ZA DVA DANA..." Zelenski se hitno oglasio (VIDEO)
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen

"Radimo svaki dan bez ijedne pauze za naše veće mogućnosti u svetu – u našim odnosima sa partnerima. Radimo na tome da dobijemo stvarniju pomoć. Zarad postizanja stvarne jednakosti u zaštiti od terora, kada će za nas važiti ista, istinski jednaka pravila ovde u Ukrajini, u Evropi i u drugim delovima sveta, kada se suočimo sa istim manifestacijama terora, isti udari raketa i dronova", rekao je predsednik Ukrajine.

 

 

"Za ova dva dana ništa nismo čuli. O različitim sukobima – i ovde, i u Evropi, i na Bliskom istoku – različiti nivoi pretnji, različiti vazdušni prostori, iako su „šahedi“ i balisti isti. O raznim pretnjama eskalacije. Ali da li su životi ljudi drugačiji, da li je drugačije dostojanstvo ljudi? Ne. Svaki život jednako cenimo. Mora ceniti. Oni moraju na istom nivou da štite od terora. Ukrajina će tražiti sazivanje sastanka Saveta Ukrajina-NATO u vezi sa odbranom neba, snabdevanjem PVO sistema, relevantnih sistema i raketa", istakao je Zelenski.

"Hvala svima koji pomažu! Hvala svima koji brane našu državu, naš narod i zajedničku pravdu koja je ista za sve narode! I neka je večna i svetla uspomena na sve Ukrajince koji su dali svoje živote zarad Ukrajine", dodao je.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading