HITNA REAKCIJA RUSIJE POSLE ZASTRAŠUJUĆIH VESTI IZ UKRAJINE Da li su Bajden i Makron svesni šta monstrum u Kijevu može da uradi?
Foto: EPA/EPA-EFE/OLEG PETRASYUK

„Međunarodna zajednica je u obavezi da prepozna i odgovori na čin nuklearnog terorizma kijevskog režima“, napisala je Zaharova na svom Telegram kanalu.

Ona je postavila pitanje: Koliko još puta Oružane snage Ukrajine treba da izvedu napad na Zaporošku nuklearnu elektranu da Zapad i monstrum Zelenski, kojeg je on stvorio, prestanu da to rade?

„Da li su Bajden, Makron, Šolc i drugi čuvari prirode svesni da je njihovi štićenici u Kijevu mogu uništiti?“, upitala je Zaharova, prenosi Sputnjik.

Ranije u nedelju, pres-služba Zaporoške nuklearke izvestila je o napadu dronom na kupolu šestog bloka. Konstatovano je da nema značajnije materijalne štete.

Kompanija Rosatom je saopštila da su u napadu na Zaporošku nuklearku povređena tri njena radnika, od kojih je jedan teže. Oni su pozvali rukovodstvo Međunarodne agencije za atomsku energiju da hitno reaguje na pokušaj eskalacije situacije oko Zaporopške centrale.

BONUS VIDEO


PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading