RUSI OBJAVILI ŠOK VEST "Ukrajinska vojska planira nasilno da preuzme vlast, procurile informacije!"
Foto: Shutterstock

RIA Novosti tvrde da su došli do te navodne prepiske.

- Najvažnija akcija koju ćemo morati da izvršimo brzinom munje je da uhvatimo VR u određenom trenutku - piše jedan od učesnika u razgovoru.

- Kada se kadrovi regrutuju, borci budu obučeni, masa će biti spremna - dodao je drugi učesnik ćaskanja.

- Mora da postoji podrška vojske. Bez ovoga ništa neće biti. Glavna pokretačka snaga. Iz rovova će reći da su uz nas, a narod će nam se pridružiti - napominje drugi učesnik navodne prepiske.

 - Pogotovo kada ljudi vide da je vojska na čelu, a ostatak vojske iza njih, oni automatski zauzimaju pravu stranu - objasnio je drugi,prenosi RIA.

Ranije ove nedelje, predstavnik bezbednosnih snaga rekao je za RIA Novosti da su ruski stručnjaci dobili pristup privatnom ParaBelum ćaskanju, u kojem ozbiljno razgovaraju predstavnici elitnih jedinica Oružanih snaga Ukrajine , Službe bezbednosti Ukrajine i Nacionalnih bataljona povodom opcija za rušenje aktuelne vlade i komande Oružanih snaga Ukrajine, a planiraju i stvaranje radikalne stranke sa borbenim krilom.

Sukob među ukrajinskim snagama bezbednosti nastao je u pozadini višemesečne konfrontacije između bivšeg vrhovnog komandanta Oružanih snaga Ukrajine Valerija Zalužnog i Volodimira Zelenskog, koja je okončana početkom februara smenom general, penosi ruska strana.

Na čelo Oružanih snaga Ukrajine, Zelenski je postavio Oleksandra Sirskog , koji je ranije komandovao ukrajinskim kopnenim snagama.

Pored toga, prema istraživanju Centra za društvena i marketinška istraživanja SOCIS, bivši glavnokomandujući pobedio bi na predsedničkim izborima da su održani u Ukrajini 2024. godine.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading