ŽESTOKI NAPADI NA BELGORODSKU OBLAST Ispaljeno više od 120 granata, ima povređenih
Foto: AP/Tanjug/Ap

U dejstvima ukrajinskih oružanih snaga povređena je jedna žena, a oštećeno sedam kuća, tri automobila i bager, preneo je TASS.

U Belgorodskom okrugu ispaljeno je 14 artiljerijskih granata i 35 minobacačkih granata, žrtava i razaranja nije bilo, naveo je Gladkov. Kontrolni punkt Nehotejevka napadnut je sa tri drona, a ispaljene su i dve artiljerijske granate, dok su u selu Oktjabrski krovovi dve privatne kuće oštećene u napadu drona kamikaze, napisao je on.

Ukrajinske snage su u ponedeljak granatirale periferiju sela Bogun-Gorodok, u valujskom opštinskom okrugu, na selo Dolgoje ispaljeno je 27 minobacačkih granata i četiri artiljerijske granate, naveo je ladkov i istakao da nije bilo žrtava niti je pričinjena materijalna šteta.

U Volokonovskom okrugu ukrajinske oružane snage su napale selo Tišanka uz pomoć drona kamikaze, a od eksplozije je oštećen vod za snabdevanje gasom i jedan automobil, dok su u opštinskom okrugu Graivoronski ispaljene dve minobacačke granate na selo Mokraja Orlovka, napisao je Gladkov.

Tom prilikom jedna žena je zadobila posekotine od krhotina stakla po licu i rukama, pružena joj je medicinska pomoć na licu mesta, a hospitalizacija nije bila potrebna, dok su na dve kuće razbijeni prozori, fasade, ograde, a oštećen je i vod za dovod gasa, naveo je Gladkov.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading