CEO SVET KOMENTARIŠE NJEGOVE REČI Medvedev udario na Ameriku, pa poručio: "Bajden je dementni starac"
Foto: Alo/Alo! Ilustracija A.V.

- Tumačenje Bajdenovih reči je nezahvalan zadatak: starac sa jasnim znacima progresivne demencije. Prema Bajdenu, 'pobeda' sada znači da će Ukrajina jednostavno preživeti i da neće nestati sa mape sveta. Granice i suverenitet nisu bitni. Na primer, ostaće u granicama Lavova - napisao je Medvedev na Telegramu.

On je ukazao i na Bajdenove reči da Ukrajina "može da se brani (zaštiti) danas", kao i da "odvrati dalju agresiju".

- Imajte na umu: samo da se brani. I to samo danas, ne sutra. Nema nikakvih kontranapada, niti napretka. Nije važno sa kakvim posledicama. Na primer, 'branite se unutar istih granica Lavova starim tenkovima sa malom količinom druge opreme i naoružanja' - dodao je.

Medvedev je ocenio da SAD danas shvataju da će Oružane snage Rusije nastaviti da lome neonaciste u Ukrajini.

- Još jedna stvar je važna: 'sami da obuzdaju neprijatelja', a ne uz pomoć saveznika i njihovih garancija. Plus očigledno je razumevanje da će ruska vojska nastaviti da lomi neonaciste. To je neizbežno. Dodajte blesav kikot dede zbunjenog lica dok je odgovarao na pitanje o pobedi Ukrajine. Mislim da je posle takvog 'uspeha' Banderin klovn, od frustracije i nemoći, uzeo drogu odmah u avionu - zaključio je bivši ruski predsednik.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading