Putin i Zelenski
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija/Tanjug

Korisnici su umesto redovnog večernjeg programa u četvrtak mogli da vide samo obraćanje Zelenskog koji je obećao da će proterati Rusiju sa okupiranog poluostrva.

- Želim da se obratim svim našim ljudima na Кrimu i drugim trenutno okupiranim regionima juga i istoka naše države. Znam da svi osećate da rusko prisustvo na našoj zemlji neće trajati večno. Ukrajina će vratiti svoju teritoriju Nećemo nikoga prepustiti okupatorima - rekao je Zelenski.

 

 

Hakeri su ujedno preimenovali svih 20 kablovske televizije.

- Putin je ku*ac - pisalo je umesto naziva kanala.

 

 

Oni su emitovali unapred snimljenu poruku generala Valerija Zalužnog, glavnokomandujućeg Oružanih snaga Ukrajine, a nakon toga je usledilo šefa ukrajinske vojne obaveštajne službe Kirila Budanova.

- Кrim će biti vraćen. Кrim je naš.Tamo ne može da bude Rusija. Krim je naš i ničiji više - navodi Budanov uz kadrove napada ukrajinskih snaga na Crnomorsku flotu.

Hakovanje je digitalnih TV servisa potvrdio je ruski zvaničnik na Krimu Oleg Кrjučkov.

- Neprijatelj je hakovao nekoliko krimskih internet provajdera. Tehničke službe rade na otklanjanju problema. Svi problemi će biti rešeni u bliskoj budućnosti - saopštio je nakon napada Krjučkov i za hakovanje okrivio centar za informacije i psihološke specijalne operacije u Кijevu.

BONUS VIDEO 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading