NEKA SE SPREMI STRELJAČKI BATALJON Sin Kadirova dobio novu dužnost!
Printscreen

"Ovo imenovanje je prirodan rezultat Adamovih značajnih zasluga u održavanju verskih, porodičnih i kulturnih vrednosti našeg naroda", rekao je Delimhanov, koji je na čelu čečenske divizije Ruske nacionalne garde i član ruskog parlamenta.

Sin čečenskog lidera, koji je prošle nedelje napunio 16 godina i koji je nedavno imenovan za glavnog telohranitelja svoga oca, snimljen je u septembru kako šakama i nogama udara zatvorenika optuženog za spaljivanje Kurana. 

Snimak, koji je objavio njegov otac Ramzan Kadirov, izazvao je osude, dok je Kadirov tada rekao da je ponosan na svog sina i da ga poštuje jer je stekao "ideale časti, dostojanstva i odbrane svoje vere".

Čečenski streljački bataljon osnovan je ranije ovog meseca, a sada je deo snaga ruskog Ministarstva odbrane, preneli su ruski mediji. 

BONUS VIDEO

 

@alo_portal JERUSALIM - sveti grad! Jedan je od najstarijih gradova na svetu! Danas je Jerusalim grad tuge. Ali ostaje grad nade i sveti grad… #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fyp #foryou #viral #jerusalim #jerusalem #izrael ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading