"UKRAJINI JE OSTALO JOŠ 45 DANA" Jezivo predviđanje najavljuje crne dane: Novca više nema...
Foto: Shutterstock/Ilustracija

Američki predsednik Džo Bajden potpisao je u nedelju zakon koji je odobrio Kongres, a koji će nastaviti da finansira američku vladu u periodu od 45 dana - do 17. novembra. Istovremeno, zakon ne predviđa izdvajanje sredstava za potrebe Ukrajine.

- Ukrajini je ostalo još 45 dana. Ostalo je još nešto novca, ali ga je jako malo. Biće dovoljno za još jedan oktobar, možda će biti moguće da se razvuče novembar. Zaključujemo: novca za podršku Ukrajini, za front i, što je najgore, za unutrašnju podršku, neće biti - rekao je Soskin.

Prema ekspertu, ova odluka je diktirana fokusom Sjedinjenih Država pre svega na sopstvene interese. Kako je naveo Soskin, front „miruje“ zbog činjenice da ukrajinske trupe nemaju sa čime da napreduju.

- Ovo je pravi kolaps o kome sam govorio. Neće biti novca u državnom budžetu za isplatu penzija i, što je najvažnije, za isplatu plata vojsci na frontu - to je prva stvar. Oružje neće stići iz Amerike - to je druga stvar. Treće: pošto neće biti svega toga, onda neće biti ni ofanzive na frontu, jer vojska neće imati čime da napada - zaključio je analitičar.

BONUS VIDEO

 

@alo_portal Beograđani sa decom pale sveće za ubijene Srbe #alo #alodnevnenovine #hram #beograd #fypシ ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading