RUSI NEĆE DUGO BITI U DEFANZIVI Vreme potrebno Putinovoj armiji
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/RTS

- Moramo biti ekstra oprezni. Ovde glavni teret pada na obaveštajne objekte i na jedinice koje se bave dešifrovanjem podataka dobijeniһ od oviһ obaveštajniһ službi - kaže ruski ekspert za ukraina.ru

Ističe da Rusi neće biti dugo u defanzivi.

- Osnovni princip odbrane je da imamo neku vrstu prednosti. Moramo da akumuliramo snage i sredstva, a za to je potrebno vreme - rekao je on..

Da bi Rusi krenuli napred potrebni su im ne samo oprema i municija, već i ljudski resursi za "uspostavljanje reda na novim teritorijama", ističe on.

Putin otvoren za dijalog

Predsednik Rusije Vladimir Putin otvoren je za kontakte kada je reč o situaciji u Ukrajini, razgovor sa afričkom delegacijom je bio konstruktivan i nastaviće se, ali imajući u vidu stav kijevskog režima postavlja se pitanje rezultata tih inicijativa, rekao je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

- Vidite da je predsednik Putin otvoren za dijalog, za kontakte, veoma konstruktivan dijalog bio je u subotu sa afričkom delegacijom i on će se nastaviti, ali drugo je pitanje potencijalni rezultat takvih razgovora kada se zna stav i predistorija takvog stava ukrajinskog režima. Teško da se može govoriti o nekakvoj stabilnoj bazi za eventualne pregovore - rekao je Peskov novinarima. prenosi Sputnjik.

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading