DA LI ZELENSKI IMA DVOJNIKA? Izgleda da snimak tokom Bajdenove posete prikazuje „klona“ ukrajinskog predsednika (VIDEO)
Foto: Printscreen/Telegram

Glasine o tome da Vladimir Zelenski ima dvojnika postale su viralne u subotu, 25. februara, nakon što se pojavio video snimak iz lokalnih poljskih medija na kojem se vidi čovek koji ide iza ukrajinskog predsednika tokom posete predsednika Džoa Bajdena Kijevu, a koji je veoma podsećao na Zelenskog.

U video snimku koji je postao viralan, čovek obučen kao Zelenski i koji ima telo i građen kao ukrajinski lider viđen je kako prati Zelenskog i Bajdena dok se penju uz stepenice tokom posete.

Gledaoci na društvenim mrežama su tvrdili da je snimak slučajno napravljen i da neidentifikovani muškarac nikada nije trebalo da bude viđen.

Glasine su postale viralne jer je nedavno, govoreći na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu, u Švajcarskoj, Zelenski sugerisao da je ruski predsednik Vladimir Putin možda već mrtav i da koristi dvojnika da upravlja zemljom i donosi odluke.

„Ne razumem baš sa kim da razgovaram i o čemu“, rekao je. „Nisam siguran da je ruski predsednik – koji se ponekad pojavljuje na zelenom ekranu – zapravo pravi. Ne razumem baš da li je živ, da li donosi odluke, ili ko tamo donosi odluke.”

Dodao je: „Jednostavno ne razumem sa kim imamo posla."

Prethodno je Ukrajina sugerisala da Rusija koristi dvojnike da bi zamenila Putina. Iz Kremlja je saopšteno da njihov lider „postoji i da će postojati” uzvraćajući na komentare Ukrajinaca o Putinu.

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov rekao je:

„Jasno je da su i Rusija i Putin veliki problem za Ukrajinu i za Zelenskog. I jasno je da bi, čisto psihološki, gospodin Zelenski više voleo da ni Rusija ni Putin ne postoje.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading