ZAPAD U STRAHU Nećemo se osećati bezbedno ako Rusija uspe u Ukrajini
Foto: Twitter printskrin

„Moramo osigurati da Ukrajina dobije ovu veliku borbu za slobodu“, rekla je ona u govoru tokom posete Pragu, preneo je TAS S.

Ona je navela da Rusija deluje ne samo protiv ukrajinskog naroda već i protiv slobode, suvereniteta i vladavine prava u zapadnim zemljama.

„Ako on (predsednik Rusije Vladimir Putin) uspe u Ukrajini, nikada se više nećemo osećati bezbedno“, rekla je ona, prema kopiji govora koju je objavilo Ministarstvo spoljnih poslova Velike Britanije.

Britanska ministarka spoljnih poslova je ponovila da smirivanje nije rešenje u ovoj situaciji.

„Moramo odgovoriti snagom. Smirivanje ne može biti odgovor“, rekla je ona.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Gall

28.05.2022 06:05

Ovo je čista medijska hajka na rusiju! Kapitalizam je najveće zlo po čovečanstvo,na redu je povratak komunizma,i on je neminovan svidjalo se to nekom ili ne!!!!!

vladab

28.05.2022 10:21

Ova slepica Liz Tras, kao da je autistična. Rusija neće i ne može da izgubi, koliko se god zapadni satrapi trude. Ukoliko bi hipotetički Rusi počeli da gube zbog direktne pomoći zapada, više nema ni zapada, a verovatno ni civilizacije.

Mile

28.05.2022 12:44

Nije vas briga za Ukrajnu,pobedom Rusije ne gubi rat Ukrajna nego vi Britanci,Nemci,Poljaci i ostali uzurpatori poštenog sveta.A i vreme je da vam bog vrati milo za drago,a zelimo vam da budete bar 500 god pod Ruskom čizmom,mada mislim i to je malo i skoro nista šta zaslužujete!