OGLASIO SE PREDSEDNIK UKRAJINE Zelenski šokirao planetu, odabrao grad u kom će Ukrajina ugostiti Evroviziju sledeće godine, a to nije Kijev!
Alo/ Ilustracija

Posle očigledno politički motivisane pobede ukrajinskog Kaluš orkestra na sinoć održanoj Evroviziji u Torinu, predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski obratio se javnosti poručivši da će naredno takmičenje za pesmu Evrovizije biti održano u - Mariupolju.

UKRAJINA UŽIVO Uzbuna u Kijevu, Ukrajinci otkrili sledeći potez Rusa (FOTO/VIDEO)

- Naša hrabrost impresionira svet, naša muzika osvaja Evropu! Sledeće godine Ukrajina će biti domaćin Evrovizije. Treći put u istoriji. I verujem - ne poslednji. Daćemo sve od sebe da jednog dana ugostimo učesnike i goste Evrovizije u ukrajinskom Mariupolju. Slobodno, mirno, obnovljeno! Hvala svima koji su glasali za nas. Siguran sam da naša pobeda protiv neprijatelja nije daleko. Slava Ukrajini - stoji u objavi Zelenskog.

Mariupolj je jedan od gradova koji je ruska vojska osvojila tokom specijalne operacije, pa ostaje nejasno kako je Zelenski zamislio da se takmičenje održi u tom gradu. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (8)

Loading
DM

15.05.2022 08:31

Znači u Rusiji će biti sledeće godine evrovizija.

Gaga

15.05.2022 08:38

Da niste bili vi konstrakta bi oduvala sve.Pesma ukraine licila je ko pesmadomorodaca

Alo

15.05.2022 10:18

Znači iduće godine nema Evrosonga ?! Baš mi žao divljaka, ali takve niko normalan ne voli....

Cepeš

15.05.2022 17:56

Sledeće godine neće biti pevanje u Ukrajinu,prvo ako komisija bude nepristradna i poništi pesmu jer je to muzika srpskog pevača Ace Lukasa,drugo u kojoj Ukrajini da pevaju kada Ukrajine neće ni biti,jer ako Natobci nastave da trpaju oružje u Ukrajinu,milijardu posto sam siguran da neče više biti ni naroda ni države kojaćese zvati Ukrajina,možda će se zvati Mars na zemlji