HOROR U VRBASU, MEŠTANI ZGROŽENI Ubica izašao sa robije, pa pokušao da siluje devojčicu (7) namamio je u svoje dvorište, pa je napao. Policija ja ga pronašla skrivenog u žbunju!

Iz zatvora izašao pre sedam dana

Policija
Policija, Foto: Alo!/Vladimir Marković

 

Predrag Peđa Darmanović (40) iz Vrbasa uhapšen je zbog sumnje da je na ulici presreo dve devojčice od šest i sedam godina, a zatim stariju pokušao seksualno da napastvuje!


Napad na devojčicu desio se 4. juna, a jeziva činjenica je to što je Darmanović osuđivani ubica, koji je iz zatvora izašao pre samo sedam meseci.

 

" Darmanović je tog dana na ulici video dve devojčice, koje su mu inače komšinice. Neko vreme ih je posmatrao i slušao je njihov razgovor. Jedna devojčica se požalila drugoj da je boli stomak, što je on iskoristio kao povod da im priđe. Ponudio im je pomoć zbog bolova. Rekao je "da slobodno uđu kod čike u dvorište". Devojčice su ušle i tada se desio pokušaj napastvovanja, rekao je izvor iz istrage.

 

Darmanović je inače počeo da mazi sedmogodišnjakinju čim je ušla na njegov posed.

" Pod izgovorom da želi da joj izmasira stomak, počeo je da je dodiruje, miluje i ljubi. Prvo joj je ljubio stomak, a onda je počeo da se spušta niže... Dete je počelo da plače, a njena drugarica se uplašila i istrčala iz dvorišta. Videvši da dete trči, Darmanović je pogledao ka njoj, a žrtva je to iskoristila i uspela da pobegne - kaže sagovornik i dodaje da su deca odmah otišla kod roditelja i sve im ispričala. Policija je odmah po prijavi krenula u potragu za opasnim manijakom. Posle sat vremena je nađen sakriven u nekakvom žbunju. Nakon saslušanja kod tužioca njemu je određen pritvor do 30 dana zbog sumnje da je počinio nedozvoljene polne radnje - kaže izvor.

 

Meštani Vrbasa kažu da je Darmanović izuzetno opasan po okolinu, a iz zatvora je izašao u oktobru 2018. godine, i to nakon služenja kazne za ubistvo.


" On je 2005. sa svojom tadašnjom nevenčanom ženom i svojim bratom od tetke ubio Zdravka Rajića (67) iz Vrbasa, rođaka svoje supruge. Oni su Rajića gušili peškirom, davili kaišem, a onda mu zabili nož u srce! Posle zločina su ispreturali čitavu kuću i odneli 1.000 evra i pištolj - podseća izvor i dodaje da je za to ubistvo Darmanović bio osuđen na 14 godina, ali je iz zatvora izašao malo ranije.


Inače, pre ubistva je robijao dve i po godine i zbog pokušaja ubistva.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi