TAČI ODBIO DA DOĐE U SARAJEVO Terorista uporedio BiH sa Srbijom, al' Srbija mu ipak gora! Ovo su reči od kojih se ne srami

Predstoji konferencija Evropske banke za obnovu i razvoj

Hašim Tači
Hašim Tači, Foto: E-STOCK

Lažni predsednik samozvanog Kosova Hašim Tači neće doći na godišnju konferenciju EBRD-a u Sarajevo zbog toga što Bosna i Hercegovina nije priznala Kosovo.

Tači je kazao kako nije mogao učestvovati na konferenciji Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) u Sarajevu u sredu i četvrtak jer su "bilateralne veze na najnižem mogućem nivou".

Kosovski predsednik je izjavio kako BiH nije priznala nezavisnost Kosova, kako još uvek zahteva vize za Kosovce koji ulaze u zemlju i kako se "ponaša potpuno anti-evropski, okrutnije od same Srbije".

ILI ŽEŠĆE PROVOCIRA ILI JE TOTALNO PROLUPAO Haradinaj: Ideja Srba je stara čitav vek, žele da podele albansku teritoriju!

Kosovska vlada je u novembru 2018. godine uvela stopostotnu carinu na robu uvezenu iz Bosne i Srbije, napomenuvši da će biti ukinuta kada Sarajevo i Beograd priznaju suverenitet Kosova i prestane sprečavati zemlju da se pridruži međunarodnim organizacijama.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi