Karen Perez
Printskrin
Karen Perez

Printskrin

Karen Perez, Foto: Printskrin

Tinejdžer koji je optužen da je ubio devojku, a nakon toga, slao fotografije njenog mrtvog tela prijateljima, osuđen je na kaznu doživotnog zatvora.

Isus Kapmos Junior (18) osuđen je za ubistvo svoje maloletne devojke Karene Perez (15) čije telo je ostavio ispod sudopere u napuštenom apartmanskom kompleksu Hjustonu.

Pročitajte još:

 

Naime, on je u maju 2016. godine poslao poruku Perezovoj da pobegne sa časova i da dođe na teniske terene, navodeći joj da će je ubiti ako ga ne posluša. Prema snimku sa nadzornih kamera, par se držao za ruke dok se šetao kroz kompleks, gde je kasnije optuženi silovao i davio maloletnu tinejdžerku do smrti.

Prilikom suđenja, tužilac je pred sudom pokazao i video-snimak koji je Kampes snmio u kojem se čuje kako Perezova govori da ne želi da umre.

- Ne želim da umrem, Isuse, rekla je ona. Ove snimke, kao i još nekoliko fotografija njenog mrtvog tela, optuženi je slao prijateljima.

 

Pomoćnik okružnog tužioca, Dženifer Merihver, rekla je da će ovaj slučaj pamtiti čitavog života.

- Imala sam nekoliko slučajeva strašnih ubistava, ali snimanje Karen koja je silovana i koja je molila za život pre nego što je tako monstrouzno ubijena, pretiće me do kraja života, rekla je ona u svom izlaganju.