Seks ostrvo
screenshoot/youtube
Seks ostrvo

screenshoot/youtube

Seks ostrvo, Foto: screenshoot/youtube

Organizatori su obećali orgije sa 60 prostitutki, kao i neograničen pristup drogama, a danas su objavili promotivni video snimak koji prikazuje to četverodnevno seksualno iskustvo detaljnije nego ikad pre.

Snimka počinje s muškarcem koji na ekranu svog računara posmatra devojke, a zatim ga jedna od njih povuče u ekran na to rajsko ostrvo. Petominutni video prikazuje kako taj muškarac učestvuje u erotskim aktivnostima sa devojkama na plaži i na jahti, igra "striptiz tenis", "swing odbojku" i učestvuje u orgijaškom golf turniru u kojem pobednik dobije svih 60 devojaka samo za sebe na 15 minuta.

Na snimku se vidi i muškarac usred orgija sa grupom žena na krevetu, a vide se i slike restorana u kojem gosti mogu da jedu sa tela golih devojaka.

Broj dostupnih ulaznica za ovu žurku povećan je sa 30 na 50, a zbog velikog je interesovanja povećan i broj devojaka koje će ih zabavljati, pa će ih tako umesto 60 biti 100. Oni koji se odluče na učestvovanje, za ulaznicu će morati da izdvoj oko 5.300 evra.

Druga "Sex Island" žurka će se održati od 14. do 17. decembra, a u reklami je najavljeno i učešće jedne svetski poznate muzićke zvezde, piše Mirror.

PROČITAJTE JOŠ:

Jedan od prošlogodišnjih gostiju je otkrio kako svaki kupac može da odabere dve devojke sa kojima će provesti ceo četverodnevni odmor, a one će mu ispuniti svaku seksualnu želju. Dodao je i da su droge bile potpuno dostupne, a svakom je gostu bilo dopušteno da provede sat vremena sa 15 devojaka istovremeno.

Organizatori su najavili i nagradnu igru u kojoj će dobitnik osvojiti zlatnu kartu koja će mu pokriti sve troškove ovog putovanja.

Drugo izdanje ove žurke koji je prošle godine izazvao kontroverze prošlog meseca je oglašeno na web stranici luksuzne kompanije "Good Girls", a organizatori su o njemu rekli da je to "pretvaranje fantazija u stvarnost".

- Biće to ispunjenje seksualnih fantazija svakog muškarca, ispunjenje njihovog sna. Biće to iskustvo koje nikada neće zaboraviti. Ovo je već druga godina da organizujemo ovu žurku, ali sada će na njemu biti mnogo više toga. Ostrvo će postati predivno mesto za seks i zabavu - rekao je portparol te stranice i dodao da su sve prostitutke zdrave i da nemaju nikakve polne bolesti tako da gosti mogu uživati u neograničenom seksu s njima.

- Sve će se odvijati na našem privatnom ostrvu. Uživajte u društvu 60 prekrasnih latino devojaka, 2 DJ-a koji će puštati uzbudljivu muziku po ceo dan i noć, i okruženju u kojem su droge dopuštene. Sve devojke tamo će biti posvećene vašem užitku. Učiniće da se osećate kao kralj, a ako imate neku posebnu fantaziju, svakako to recite i naše će devojke te fantazije ispuniti. Osiguraćemo i neograničene količine kondoma - stoji u najavi organizatora ove zabave.

Komentari (2)

lili

12.11.2018 15:39

Dotakosmo dno...

Milosav

12.11.2018 15:49

Ima da prodam njive i traktor, pa da odem da uzivam i ja malo