Plejboj zečice
Youtube Printscreen
Plejboj zečice

Youtube Printscreen

Plejboj zečice, Foto: Youtube Printscreen

Amerikanci su poznati po svom ukrašavanju kuća za praznik, ali jedan je zubar šokirao sve svojim dekorisanjem povodom Uskrsa.

Pročitajte još:

Naime, ispred kuće je postavio pet plastičnih Plejboj zečica odevenih u seksi odeću i donji veš, a svaka od njih u korpi nosi po jedno uskršnje jaje, dok su druga na zemlji oko njih.

Šarenim jajima ukrašeno je i drvo pored njih, pa su osvetljene kako bi se videle i u mraku. Postavljene su ispred kuće zubara Vejna Gangija iz Kliftona u američkoj saveznoj državi Nju Džerzi, poznatog po svojim dekoracijama, posebno za Noć veštica.

Međutim, ovi ukrasi se nisu svideli komšinici Desire Šepton koja se šokirala videvši plastične Plejbojeve zečice sa uskršnjim jajima, prenosi Večernji.hr.

- Imam 16-godišnjeg sina, on je dobar dečko, ne mora ovo da gleda svaki put kad ga vodim iz škole. Uskrs je, dajte, ovo je odvratno i znak nepoštovanja - rekla je i uklonila sve lutke i jaja sa komšijinog travnjaka.

Dr Gangi brani se kako nije reč o uskršnjim dekoracijama nego o odavanju počasti Hjuu Hefneru koji bi, da je živ, slavio 93. rođendan.

- Postavio sam zečice na travnjak, ali svi su me optužili da se rugam značenju Uskrsa, međutim to nije istina - rekao je on.

Dok su mnoge komšije šokirane njegovim ukrasima, brojni smatraju kako je reč o njegovom travnjaku i smatraju da na njega može postaviti što god poželi.

Snimak pokazuje da su lutke razmontirane i na negodovanje zubara završile u gepeku.