PLANINSKI ORLOVI SPREMNI ZA ODBRANU KINE Zlo iz Hong Konga vrlo lako može da se proširi! Na UDARU i drugi delovi zemlje! (VIDEO)

Oni su najbolji odred što Kina ima.

Kineske specijalne jedinice
Kineske specijalne jedinice, Foto: Youtube/Printscreen

 

* Sinđijang (Ujgurska autonomna regija) je konflikta oblast na zapadu Kine 

* U njoj žive Ujguri, turkijski narod kojih ima oko 10 miliona i islamske su veroispovesti

* Ujguri se bore za otcepljenje od Kine i formiranje tzv. "Istočnog Turkestana" ili "Ujgurstana"

Kineska narodna oružana policija osnovala je novu jedinicu za borbu protiv terorizma u Ujgurskoj autonomnoj regiji Sinđijang na zapadu Kine kako bi se prilagodila potrebama tamošnjih antiterorističkih misija, javili su mediji u utorak.

IZREŠETAN SARADNIK ANGELE MERKEL! Policija pronašla 46 PUŠAKA, svi tragovi vode DO KANCELARKE!

Vest sa zebnjom dočekana u Srbiji! Najmanje dvoje POGINULIH!

AUTOR: Tanjug/D.S. DATUM I VREME: 20.08.2019. 17:51 - 20.08.2019. 18:21 Tuga! Ostrvo Paros, Foto: Twitter printscreen * Nesreća se desila na ostrvu Poros * Prema prvim izveštajima, u ovoj nesreći ima dvoje mrtvih * Navodi se da je helikopter leteo iz Atine ka Galatas Na grčkom ostrvu Poros danas popodne srušio se helikopter.

Jedinica, nazvana "Planinski orao", prvi put je prikazana javnosti, objavio je u utorak kineski list "Cankao Xiaoxi". Formirana je u okviru vojne reforme i ima za cilj da se bavi protivterorističkim misijama u Sinđijangu i drugim mestima u Kini.

Naziv "Planinski orao" potiče od označenog bojnog polja jedinice: planine i visoravni. Oznaka jedinice je leteći planinski orao sa kljunom uperenim u zemlju i otvorenim kandžama. Izveštaj nije otkrio kada je osnovana jedinica "Planinski orao".

Tramp zapretio Putinu: Bolje bi vam bilo da PRISTUPITE!

AUTOR: Tanjug/D.S. DATUM I VREME: 20.08.2019. 22:54 Sve se dešavala u obraćanju novinarima Donald Tramp i Vladimir Putin, Foto: Printscreen Predsednik SAD izjavio je da bi bilo prikladno Rusiju uključiti u članstvo G7 grupe naprednih industrijalizovanih zemalja sveta. SRPSKA PEVAČICA OMAĐIJALA ŠOJGUA!

U listu piše da je jedinica prošla strog postupak ocenjivanja i sada je sposobna da vodi borbene misije.

IZREŠETAN SARADNIK ANGELE MERKEL! Policija pronašla 46 PUŠAKA, svi tragovi vode DO KANCELARKE!

U 2018. godini, količina municije koju je koristila nova jedinica komandosa bila je jednaka svim ostalim jedinicama oružane policije u Sinđijangu u poslednje tri godine, rekao je Peng Jingtang, šef štaba Oružanih policijskih snaga u Sinđijangu.

Vođa komandne jedinice "Planinski orao" je Vang Gang, koji se borio u protivterorističkim snagama Sinđijanga i učestvovao u suočavanju sa više desetina ozbiljnih terorističkih incidenata.

STRAVA I UŽAS U VRTIĆU! Vaspitačica ugrizla bebu iz sve snage pod izgovorom "da je htela da je nauči pameti"! Majka doživela šok kada je videla na šta joj liči dete! (FOTO)

Džang Điaoki, direktor obaveštajnog biroa osoblja Narodne oružane policije, rekao je ranije za novinsku agenciju Sinhua da je širenje kineskih bezbednosnih interesa u novoj eri postavilo veću potražnju za oružane snage specijalnih operativnih snaga. Opseg misija za ove jedinice proširio se sa kopna na more, od održavanja stabilnosti do zaštite prava i interesa, rekao je Džang.

Napomenuo je da se snage za specijalne operacije moraju fokusirati na ključne lokacije, ali pokriti i celu zemlju.

OVO SU TUNELI SMRTI - TU PROLAZE KRVOLOČNE UBICE! Sagradili su podzemne rupe u koje su ulazili ovog meseca, a izlazili bi na drugu stranu i ubijali ljude!

Kina ima još dve grupe za borbu protiv terorizma - Jedinicu "Snežni leopard" sa sedištem u Guangdžou, koja je osnovana 2002. godine, i Pekinšku jedinicu "Sokoli", osnovanu 1982. godine, prema medijskim izveštajima. To znači da oružana policija sada upravlja sa tri posebne jedinice na jugu, u centralnom delu zemlje i na zapadu, što odražava Džangovu viziju.

Otišao u šumu da snimi zvuk prirode, a onda ga je dočekala STRAVIČNA SMRT!

AUTOR: Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 21.08.2019. 08:24 - 21.08.2019. 08:46 Muzičara Džulijena Gotijara, koji je putovao rekom Mekenzi u Kanadi, napao je i ubio grizli, preneo je BBC.

Oružana policija ima za cilj da osposobi snage komandosa sposobnih da izvode misije u bilo koje vreme, na bilo kom mestu, pod svim vremenskim uslovima i da se bave svim faktorima, piše "Cankao Xiaoxi" u odvojenom izveštaju u junu.

"PA NE MOŽE TAKO PREDSEDNIČE" Kakav odgovor Trampu, posle ovoga se više ne zna ni ko pije, ni ko plaća!

HOROR! TAMA S NEBA PROGUTALA METROPOLU! Trajalo je sat vremena, narod se PRESTRAVIO! Iza svega se krije STRAŠNA POJAVA koja može da nas uništi! (FOTO SA LICA MESTA)

TELA OSTALA ISPOD VODE! Katastrofalne poplave odnele preko 200 LJUDI, svakog dana nestane desetine! (FOTO)

BONUS VIDEO: Munjeviti start i izlazak srpskih tenkista

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi