Policija saopštava tešku vest
Facebook Printscreen
Policija saopštava tešku vest

Facebook Printscreen

Policija saopštava tešku vest, Foto: Facebook Printscreen

Jedan Norvežanin doputovao je na Floridu samo kako bi iznenadio svog tasta za njegov 61 rođendan. Kada je iskočio iz grma u koji se sakrio, tast se uplašio, pogodio ga i ubio.

Nakon puta od najmanje 7.300 kilometara (koliko iznosi najkraći mogući let od Norveške do Floride), Norvežanin Kristofer Bergan (37) u utorak se pojavio na Floridi, na vratima svog tasta Ričarda Denisa, kako bi ga iznenadio za 61 rođendan. Kada je pokucao na ulazna vrata, Denis ga je oterao, ne sluteći ko se nalazi pred vratima.

Pročitajte još:

- Nekoliko sati kasnije, Denis je opet začuo kucanje, ovaj put na zadnjim vratima - rekao je juče okupljenim novinarima šerif Bob Džonson, piše CNN.

S obzirom na to da su prošla 23 sata, Denis je uključio dvorišna svetla i zakoračio u dvorište.

U tom je trenutku, kako bi ga iznenadio, Bergan je iskočio iz grma u koji se sakrio. Denis se uplašio i zapucao iz vatrenog oružja koje je imao u rukama.

U tragičnom raspletu događaja Denis je svog zeta upucao tačno u srce i ubio ga na licu mesta.

Sablasno otkriće, evo kada se pokojnici zaista primire!

AUTOR: Express; D.K. DATUM I VREME: 03.10.2019. 22:44 Toliko o "počivali u miru" - nova studija je otkrila da se tela zaista mogu pomerati i mesecima nakon što je proglašena smrt. Sahrana, Foto: Shutterstock, ilustracija Smrt je kraj svega, barem fizičkog - ali čini se kako to baš i nije tako.

- Istraga je pokazala da se to dogodilo potpuno slučajno. Bio je to tužan događaj, objasnio je šerif Džonson.

Protiv Denisa zbog toga neće biti pokrenut postupak.

- Ko god od vas da je religiozan, molite se za celu porodicu. Ne mogu ni da zamislim kroz šta trenutno prolaze - zaključio je šerif.

BONUS VIDEO: Gori automobil na Pupinovom mostu!

 

Komentari (1)

XXL

06.10.2019 09:16

Takav je zakon Amerike. Kod nas mogu naoružani lopovi da Vam se motaju oko kolevke deteta i ako ga kojim slučajem ometate u izvršenju radnje krađe i primenite silu sa smrtnim ishodom lopova terete Vas za teško ubistvo u pokušaju.