Ženu uhvatio na gomili
Youtube printscreen
Ženu uhvatio na gomili

Youtube printscreen

Telom branila ljubavnika, Foto: Youtube printscreen

Kinez koji je uhvatio svoju suprugu u preljubi, brutalno se obračunao sa njom i njenim ljubavnikom. Šokantan snimak u kojem se vidi kako brutalno bije svoju ženu, gazeći je po licu i leđima zgrozio je internet.

Besni suprug nije imao milosti, a u spavaću sobu gde su se zatekli ljubavnici uveo je i prijatelje.

Snimak je nastao u jednoj kineskoj provinciji, a do sada je pogledan više od milion puta na društvenim mrežama.

 

Neverovatno je da se supruga, tokom celog batinanja trudila da zaštiti svog ljubavnika, postavljajući sebe između njega i besnog supruga, koji je u jednom trenutku uzeo čak i šipku i njome je udario po leđima.

Za to vreme, njegovi prijatelji su tukli ljubavnika. Na kraju, jadnu je ženu suprug odvojio od ljubavnika i nastavio da gazi nogom po glavi, licu i prsima, a njegovi prijatelji su celo vreme snimali krvnički napad.

 

Komentari (7)

TOP

04.06.2017 10:38

Eee, sad tuzba protiv muza i njegovih prijatelja. Otkud mu pravo da bije bilo koga i jos da to snima i objavljuje.. Neka se pomiri sa tim da ima i boljih i da se zena tako ne cuva, kao i da se bes kontrolise.. Selac...

momazver

04.06.2017 11:00

@TOP - Uuu... pa nije TO Srbija od 1.6.2017.

neko

04.06.2017 11:10

@TOP - Ima pravo jer je jaci,medjutim to pravo nije koristio na vreme i zena je pocela nasilnicki da se ponasa i da ga pravi budalom a ako ima boljih mogla je za nekog od njih da se uda a ne da se preracunava u braku. Za ovo je nekada glava padala a pravi muskarac nikada ne bi bio blag kao ovaj sonja,da je moja zena nikada se vise ne bi smejala...

brana

04.06.2017 11:12

@TOP - Sto ne bi imao prava da je bije ako ona njega vara?Svasta.

cane

04.06.2017 11:27

U Srbiji bi zbog toga otišao u zatvor. Ako uhvatiš ženu u kurvaluku ideš iz stana i u zatvor. I posle dobiješ zabranu prilazenja.

XXL

04.06.2017 11:51

Kineski performans nikakva prevara ...

goca gocic

04.06.2017 14:16

A zasto je "jadna"? Jadan je muz koji je napravio gresku samim izborom takve osobe za suprugu, a onda se definitivno dotukao ovakvom reakcijom. On je, u stvari, tom ljubavniku trebao da pruzi ruku zahvalnosti sto ga je resio bede. Preljubnici su sljam kome nista osim sopstvenih telesnih cula nije sveto, i zrtvuju bracnog druga, i decu, i svoj dom, i ugled i dusevni mir... Razvedi se pa radi sve sto ti obraz moze podneti.Ah da, mislim da postoje primerenije i korisnije vesti od ovakvih.