aerodrom pista
EPA/CLEMENS BILAN
Srpski migovi prate Putinov avion

Printscreen: Youtube

Srpski migovi prate Putinov avion, Foto: Printscreen: Youtube

 

Ruski putnički avion prinudno je sleteo u polje nedaleko od aerodroma Žukovski ubrzo po poletanju iz Moskve pošto su ptice uletele u motor letelice, a u incidentu su povređene 23 osobe, uključujući devetoro dece.

Avion sa 234 putnika i članova posade kompanije "Ural Erlajns" poleteo je iz Moskve za Simferopolj kada su ptice uletele u motor, prenosi TAS S.

NATO lovac hteo da obori Šojguov avion?! "Nisu znali ko je u njemu"!

AUTOR: Alo/Sputnjik/V.M. DATUM I VREME: 13.08.2019. 19:40 Drama iznad Baltičkog mora! Sergej Šojgu, Foto: Printscreen/Youtube * NATO potvrdio informaciju o presretanju aviona iznad Baltičkog mora * Ruski lovac i avion u kome je bio Šojgu praćen je iznad Baltika * NATO ne raspolaže informacijama o tome ko se nalazio u avionu NATO je potvrdio da se lovac Alijanse približio ruskom avionu iznad Baltičkog mora, kako bi ga identifikovao, ali ne raspolaže podacima ko se u njemu nalazio.

"Došlo je do prinudnog sletanja u Žukovskom. Ptice su uletele u oba motora. Motori su se ugasili, posada je izvela sletanje, kilometar od piste", rekao je Sergej Skuratov, generalni direktor "Ural Erlajnsa" za TAS S.

Pročitajte još:

 

On je rekao da je sletanje urađeno adekvatno, da vatra nije zahvatila avion i da su svi putnici evakuisani.

Na licu mesta je 20 ekipa hitne pomoći a angažovana su i dva helikoptera.

Bonus video: Snajperista američkih Foka upucao vozača mercedesa