TURISTI SPASAVAJU GLAVE NA RAMENIMA! Vulkan strahovito zaurlao! Komadi lave lete poput gelera! Meštani mole boga da ne dođe do najgoreg! (FOTO/VIDEO)

Ispušta jeziv zvuk!

Erupcija vulkana Stromboli, Foto: Twitter/Nicole Bremner

Vulkan Stromboli, na istoimenom italijanskom ostrvu, aktivirao se i počeo da izbacuje lavu, što je uzbunilo meštane i turiste, saopšteno je iz italijanskog Državnog instituta za geofiziku i vulkanologiju.

U saopštenju se navodi da se snažna vulkanska eksplozija dogodila danas posle 12.00 i da je lava počela da se spušta u more niz padine vulkana. Za sada nema podataka da je bilo ko poginuo ili povređen, a manji požari prijavljeni su blizu jednog naselja na ostrvu, javio je AP.

TRAMPOVOJ DOMINACIJI DOŠAO KRAJ! Makron pravi trojni pakt sa Kinom i Rusijom! SAD kleca pred novim savezom!

U sličnoj erupciji u julu na ostrvu Stromboli poginuo je jedan penjač iz Italije. Na ostrvu, koje se nalazi na 217 kilometara od Napulja, živi oko 400 ljudi. Stromboli je jedan od tri aktivna vulkana u Italiji.

VELIKA BRITANIJA NA IVICI PONORA! Džonson traži od kraljice suludu stvar! Ne prihvataju sporazume! Ovaj potez moraju načiniti!

MESECIMA SILOVAO DEČAKA (12) ISPOD VERSKOG OLTARA! Držao ga zarobljenog u svojoj kući! Policija pronašla i delove ljudskih tela koje je koristio u sektaškim obredima! (FOTO)

BAČEN MOLOTOVLJEV KOKTEL NA KAFIĆ U CENTRU GRADA! Razneti leševi na sve strane, Hitna prevozi povređene!

 

BONUS VIDEO: Gori automobil na Pupinovom mostu!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi