UZNEMIRUJUĆ SADRŽAJ Vulgarno dobacivao studentkinji na ulici, kada mu je odgovorila usledila je neviđena drama (FOTO+VIDEO)

Strašno!

Firaz M. (25), koji je u julu napao studentkinju (22) na ulici kraj kafića u Parizu i ošamario je, osuđen je na šest meseci zatvora.

 

Ceo napad snimila je nadzorna kamera, a snimak je vrlo brzo postao viralan na društvenim mrežama i u medijima.

 

Studentkinja Mari Lagijer mimoišla se sa Firazom na ulici pored bašte kafića, a on joj je dobacio uvredljive i seksualno agresivne komentare. Devojka mu je odbrusila i nastavila put, a on ju je gađao je pepeljarom, pa se vratio, zaleteo na nju i svom snagom je ošamario.

Napadač je vrlo brzo uhapšen, a juče i osuđen na šest meseci zatvora. Proglašen je krivim za "nasilje s pretnjom upotrebe oružja ili s upotrebom oružja". Osim toga, ima zabranu prilaska Mari, mora da plati 2.000 evra globe i da pohađa terapiju i kurs o nasilju nad ženama.

"Čovek koji me je napao nikada neće shvatiti koliko su njegovi postupci bili mizogini i seksistički. Nismo uspeli da ga edukujemo i informišemo da žene više ne može da tretira kao da su komadi mesa", izjavila je Lagijerova za Liberasion.

 

PROČITAJTE JOŠ VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

Povezane vesti

 • Korisnik: Bre,bre...
  05/10/2018 - 14:48
  Je...a vas multikultralnost!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi