Vladimir (18) je Mariju (16) svirepo silovao, ubio i RASKOMADAO SEKIROM! Kada budete videli kako je kažnjen POBESNEĆETE!

Nakon što je dokazano da je silovao, ubio i na kraju raskomadao sekirom maloletnu devojku, sud je doneo pomalo skandaloznu odluku da ubicu i silovatelja osudi samo na 14 godina strogog zatvora.

Vladimir Šarov
Vladimir Šarov, Foto: Printscreen

Vladimir Šarov (18) osuđen je zbog silovanja, ubistva i masakriranja sekirom Marije Konove (16). On je nakon gnusnog ubistva, devojčicine ostatke spakovao u kese za zamrzivač i bacao ih po komšiluku u predgrađu grada Magnitogorska u Rusiji.

ČUKARICA POD VODOM! Snažno nevreme pogodilo delove Beograda!

Kako se navodi, oni su se upoznali preko društvenih mreža, da bi posle nekog vremena ona pristala da dođe kod ubice u stan. Prema svedočenju jednog od komšija, Marija je u jednom trenutku povikala "poslaću te u zatovr" ali je buka nakon toga prestala. Kako je istraga utvrdila, Vladimir je Mariju prvo vezao, a zatim joj je stavio čarapu u usta, nakon čega ju je silovao.

"PI*KA VAM MATERINA, SVE VAS TREBA POBITI..." Divljački napali porodicu usred Zagreba samo zato što nisu Hrvati

- Silovao ju je, da bi je posle ubio zato što se plašio da će ga prijaviti policiji. Nakon toga ju je raskomadao sekirom - rekao je on.

AKO NISTE GADLJIVI, EVO POSLA ZA VAS Kraljica Elizabeta daje platu 22.000 evra, radnik će imati 33 dana odmora, samo mora svaki dan da joj pere...

U jednom trenutku, Šarov je pokušao da obmane policiju tako što je snimio video u kojem se pravio da je bolestan, želeći na taj način da sebi obezbedi alibi. Međutim, njegov pokušaj je osujećen, a on sam je priznao i svirepo ubistvo.

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

Najnovije - Alo.rs