Rajan i Harli Morgan
Printscreen
Rajan i Harli Morgan

Printscreen

Rajan i Harli Morgan , Foto: Printscreen

Samo nekoliko minuta posle venčanja, mladi bračni par poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći, a sve je iz drugih kola gledala mladoženjina majka.

Rianan Budrok (20) i Harli Morgan (19) iz Teksasa umrli su pred članovima porodice. Oni su posle sklapanja braka seli u auto i pri izlasku iz ulice u kojoj se nalazila kancelarija matičara naleteli na kamionet.

Zaustio nešto sramno, a onda je Ani Brnabić pao mrak na oči! Dobio je odgovor koji će pamtiti dok je živ! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/D.S. DATUM I VREME: 26.08.2019. 17:04 Žestok obračun! Ana Brnabić, Foto: Printscreen * Albanac je prišao premijerki sa skandaloznom majicom. * Premijerka Srbije Ana Brnabić danas je zajedno sa makedonskim kolegom Zoranom Zaevom otvorila integrisani granični prelaza između Srbije i Severne Makedonije * Novinar je prišao Ani Brnabić i pitao o graničnom prelazu, a evo kako mu je premijerka odgovorila Albanac je prišao premijerki sa skandaloznom majicom.

Majka mladoženja sedila je u automobilu iza njih i sve gledala u šoku. Par je na mestu ostao mrtav. Matičar koji je samo nekoliko minuta ranije proglasio mužem i ženom proglasio ih je mrtvim. Lašona Morgan, mladoženjina majka, rekla je da su njih dvoje zaljubljeni još od srednje škole.

"Moja najgora noćna mora dogodila se pred mojim očima", rekla je. "Gledala sam moje dete kako umire. Još uvek mi je krv sina na rukama, jer sam pokušala da ga izvučem iz smrskanog auta. Ako imate decu, idite kući i zagrli ih jer ja više nemam svoje dete. Ostala sam bez jedine sreće", plačući priča Lašona.

"Bila mi je najstarija od pet ćerki, bila je lepa, snažna puna života i uvek nasmejana " sa suzama u očima priča mladina majka Trejsi Burdok. "Bila je dobra duša."

 

"Jedino što su željeli bilo je vjenčati se i započeti svoj život", rekla je mladoženjina majka. "Njih dvoje su imali toliko snova i željeli su da ih okruži njihova obitelj."

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina