Policija, ubistvo, ulica, masakr
Shutterstock, ilustracija
Policija, ubistvo, ulica, masakr

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

* Ešli Estes (33) je optužena za povređivanje deteta kako bi ga "naučila pameti jer je ugrizao vršnjaka"

* Dečaku se na mestu ugriza pojavila masnica koju je njegova majka koja takođe radi u vrtiću odmah uočila

* Policija je ispitala i Estes koja je priznala šta je učinila

"Ugrizla je dete kako bi mu dala do znanja da je to bolno. Podigla ga je i ugrizla za ruku", izjavio je policajac Džim Varing za Fox 23.

Dečaku se na mestu ugriza pojavila masnica koju je njegova majka koja takođe radi u vrtiću odmah uočila. Nije dugo razmišljala pre nego što je pozvala policiju.

Sagradili su podzemne rupe u koje su ulazili ovog meseca, a izlazili bi na drugu stranu i ubijali ljude!

Tunel smrti, Foto: printskrin Vojska je prošle nedelje, 11.08, uspela da oslobodi Han Šejhun, grad koji se smatra kapijom za celu provinciju Idlib. https://www.alo.rs/vesti/svet/trajalo-je-sat-vremena-narod-se-prestravio-iza-svega-se-krije-strasna-pojava-koja-moze-da-nas-unisti-foto-sa-lica-mesta/247767/vest U kratkom videu objavljenom u ponedeljak, novinska agencija Sputnjik snimila je sirijsku vojsku kako ulazili u ove tunele. BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari!

"Nakon toga je došla u stanicu i prijavila vaspitačicu. Odmah smo kontaktirali druge vaspitačice i proverili postoje li svedoci", dodao je Varing. Policija je ispitala i Estes koja je priznala šta je učinila. Kako je pojasnila, to je bio način kojim je i njeno dete naučilo da ne sme da grize drugu decu. Priznanje je šokiralo policiju.

"Kao roditelj verujete da vaše dete neće biti zlostavljano, da je sigurno i da se o njemu dobro brinu. Mislim da to najviše zabrinjava u ovoj situaciji", smatra Varen. Estes je odmah uhapšena i optužena za zlostavljanje deteta. Određena joj je kaucija u iznosu od 10 hiljada dolara, a iz vrtića nisu hteli da komentarišu slučaj, osim što su potvrdili da vaspitačica više nije njihova radnica.

PROČITAJTE JOŠ:

 BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari!