Porodica Grogan pre nesreće
prinstcreen
Porodica Grogan pre nesreće

prinstcreen

Porodica Grogan pre nesreće, Foto: prinstcreen

Sara Grogan (36) i njen suprug Džejms (38) su prošlog maja uspavali sina Frenkija (3), a ujutru su zatekli horor - nije reagovao i bio je potpuno modar.

Majka je odmah počela sa pružanjem prve pomoći. Hitna pomoć je stigla i odvela Frenkija u bolnicu, gde je roditeljima saopštena tragična vest da je njihov mališan preminuo u snu usled Sindroma iznenadne smrti (SIDS).

"Frenki je bio zdravo i srećno dete. Stavila sam ga da spava kao i obično i delovao je dobro. Oko četiri sata ujutru se probudio tražeći vode, što je za njega bilo potpuno normalno. Ostala sam sa njim dok ponovo nije zaspao, a kada smo sledećeg jutra, on nije bio budan, što je za njega veoma neobično. Ušli smo u sobi i zatekli ga na krevetu. Nije disao. Tog dana u bolnici je bilo jezivo. Delovalo je nerealno, nismo mogli da verujemo da nam se to događa", rekla je Sara.

 Otkriveno je da je Frenki preminuo od Sindroma iznenadne smrti, što se događa u dobi između prve i osamnaeste godine. Uzrok je nepoznat, te se neretko dešava da zdravo dete ode na spavanje i da se nikad ne probudi.

Sara i Džejms su pet meseci nakon Frenkijeve smrti osnovali organizaciju "Frenijevi prijatelji" i skupili 20.000 dolara kako bi se SIDS detaljnije ispitao.

Komentari (1)

Eu

09.03.2020 20:18

Nezdrava civilizacija,puna lazi otrova I zla. Moramo pobeci u planine.