Policija, ubistvo, hitna pomoć, pucnjava, rotacija
Shutterstock
Foto: Shutterstock

Škotska policija nije otkrila detalje o njegovom identitetu, ali je izvor iz francuske policije potvrdio za Rojters da je zaista reč o De Ligonesu. On je se našao na međunarodnoj poternici nakon što su pre osam godina nestali njegova supruga Agnes i četvoro dece tinejdžerskog uzrasta.

Pročitajte još:

Tela su kasnije pronađena u dvorištu porodične kuće, zajedno sa telima njihova dva labradora. Dupon de Ligonesovi je jedna od poznatijih plemićkih porodica u Francuskoj.

Škotska policija je saopštila da se otisci prstiju uhapšenog čoveka poklapaju sa De Ligonesovim, a izvori "Dejli Mejla" su otkrili da je on nakon bega izgradio novi život u toj zemlji.

Britanski list piše da je plemić izvršio plastičnu operaciju kako bi izmenio svoje crte lica, kao i da se ponovo oženio u Škotskoj u kojoj je i živeo svih ovih godina.

De Ligones je ubio članove svoje porodice tako što im pucao u glavu iz pištolja sa prigušivačem, a zatim je njihova tela zamotao u čaršave i zakopao u bašti njihove luksuzne kuće.

Trojica muškaraca devojku (20) uvukli u auto, a onda se spasila neverovatnim potezom! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 12.10.2019. 18:12 Da život piše romane koji će kasnije poslužiti kao lekcija u životu dokazuje priča ove mlade žene. Džordan Dismor, Foto: Facebook printscreen Odlazak kući po mraku i mračnoj ulici za većinu žena je oduvek jako stresna situacija, ali nekad je neizbežno, pogotovo za žene koje žive u velikom gradu.

Misteriozan nestanak plemića bio je povod da se oko ubistava ispredaju razne teorije zavere, a najpopularnija je ona da je njegova žena viđena živa nakon ubistva.

Bonus video

Taksisti napali građane!