Pismo
screenshoot/Daily mail
Pismo

screenshoot/Daily mail

Pismo, Foto: screenshoot/Daily mail

- Draga Tri mudraca, jedino što tražim od vas je da moja mama postane najsrećnija žena na svetu kada mene više ne bude, jer joj od trenutka kad sam se rodila samo stvaram bol i uništavam život, zato što nas je tata zbog mene napustio - napisala je u neizmerno tužnoj poruci.

- Molim mamu da bude smirena, da ne radi mnogo, a najlepše što mogu da joj poželim je da bude srećna. Nadam se da ćeš me se jednog dana setiti i da ćeš me najzad zagrliti kada dođeš na nebo.

PROČITAJ JOŠ:

- Mislim da ću te najviše obradovati ako se ubijem, jer si mi uvek govorila da bi volela da se nikad nisam rodila. Toliko te volim, mama, znam da Tri sveta kralja ne postoje, ali ti dajem ovaj veliki poklon.

Komšije kažu da im devojčica nije izgledala kao da ima probleme. Istraga je u toku, a lokalni mediji prenose da policija u državi Agvaskalijentes traga za majkom, čije mesto boravka nije poznato.

Komentari (4)

DEJAN

11.01.2019 21:24

JADNO DETE POCIVAJ U VECNOM MIRU I NEKATE ANDJELI ANDJELE CUVAJU...

Manja

11.01.2019 22:13

Srce moje zlatno, počivaj u miru. Nažalost, na ovom svetu nisi imala najdragoceniju ljubav - ljubav svoje majke. Neka te u raju čuvaju andjeli i tvoja divna dušica da nađe mir, rajsku ljubav i spokoj, andjelu mali.❤️?

Nina

11.01.2019 22:16

Da li je realno da dete od 10 godina može da sroči ovako tešku poruku? Bože me sačuvaj, srce me zabolelo.... Nisi, anđele, trebala presuditi sebi, nisi kriva ni za šta, kad-tad bi došlo vreme da odeš od kretena i zaboraviti da postoji. A Bog sudi, srce malo, nisi trebala ti....počivaj u miru...

VladimirR

12.01.2019 07:25

Da li neko primisli malo pre nego nam plasira ovakve tekstove?! To čitaju i deca kojoj ovako nešto može poslužiti kao ideja kako rešiti svoje porodične probleme!