Donald Tramp
Tanjug/AP
Donald Tramp

Tanjug/AP

Donald Tramp, Foto: Tanjug/AP

Benon, ideolog moderne američke desnice, upozorio je da administracija predsednika Trampa ne shvata dovoljno ozbiljno impičment, istragu koja može da odvede do njegove smene, a na čijem je čelu Nensi Pelosi, predsednica Predstavničkog doma Kongresa.

Bivši blizak Trampov saradnik je istakao da šefu Bele kuće, čak i ako uspe da ostane na funkciji, preti mnogo veća opasnost na izborima 2020.

PROČITAJ JOŠ:

- Impičment je izvestan. U pitanju je ozbiljna istraga, kao što se Zemlja okreće. On će biti opozvan - rekao je Benon i dodao:

Donald Tramp

Tanjug/AP

Donald Tramp, Foto: Tanjug/AP

- Administracija nema koordinisane poteze. Nisam spokojan kad vidim šta radi Mik Mulveni, šef osoblja. Predsedniku je potrebno da oko sebe ima tim. U svakom trenutku neko iz tog tima mora da bude spreman za igru. Ne može on sve sam da radi. Koordinacija u timu ne postoji. Svi moraju da se fokusiraju na impičment.

Stiv Benon je po mnogima najzaslužniji za Trampovu iznenađujuću pobedu nad Hilari Klinton 2016. Upravo je on osmislio kampanju koja se ciljano usredsredila na konzervativne bele glasače.

Donald Tramp

Tanjug/AP

Donald Tramp, Foto: Tanjug/AP

- Nensi Pelosi je vrlo fokusirana na impičment i to da se istraga sprovede do kraja. Ona je najzaslužnija i za to što je istraga i pokrenuta - tvrdi nekadašnja

Trampova desna ruka.

Mit Romni: Amerika mora da se pripremi za period posle Trampa

Predsednik SAD se našao i na meti oštrih kritika Mita Romnija, senatora iz Jute i bivšeg kandidata za predsednika SAD iz redova njegove Republikanske stranke. Romni je upozorio da je Amerika u krizi i da mora da se pripremi na period kada Tramp više ne bude predsednik jer on neće zauvek ostati u Beloj kući:

Izrešetan muškarac (36) u Novom Sadu!

AUTOR: Informer/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 21.10.2019. 23:27 Tridesetšestogodišnji M. B, crnogorski državljanin, upucan je iz vatrenog oružja u nogu u Novom Sadu. Foto: Alo!/Dejan Briza Pucnjava se dogodila na uglu ulica Polgar Andraša i Pavleka Miškina, u novosadskom naselju Telep, večeras oko 21.30 časova, kada je Hitna pomoć primila poziv.

- Kritikovanje drugih nazivajući ih pogrdnim imenima, osuđivati čitave grupe ljudi i ne govoriti istinu, to nisu privatne stvari. To je sve Tramp radio. Njegova naredba da se vojska povuče iz Sirije je najveća mrlja u analima američke istorije - rekao je Romni.

Obračun 2020. godine - Blumberg: I Hilari u igri

Stiv Benon je dao i zanimljivo predviđanje s kim će Tramp ukrstiti rukavice na izborima 2020.

- Verujem da će se Tramp i potpredsednik Pens suočiti s Majkom Blumbergom i Hilari Klinton. Trenutni kandidati demokrata nemaju nikakve šanse. Džo Bajden ne može da pobedi ni Elizabet Voren i oboje će odustati od kampanje do kraja godine. To će otvoriti vrata Blumbergu i Hilari da uđu u trku - rekao je on.
Hilari je na izborima osvojila skoro tri miliona glasova više od Trampa, ali je poražena zahvaljujući elektorskom izbornom sistemu.

BONUS VIDEO: