Kartel
screenshoot/Twitter
Kartel, Foto: screenshoot/Twitter

Video-materijal je snimljen proteklog vikenda, nedugo pre nego što su ga ubili i ostavili mu telo da visi na nadvožnjaku iznad auto-puta, prenosi Dejli mejl.

Naoružani članovi kartela Halisko nove generacije stoje poređani u polukrugu oko polunagog Adolfa Mendoze Valensije, visoko pozicioniranog člana suparničkog kartela Santa Rosa de Lima. Mendoza Valensija je na stolici, sa vezanim rukama i nogama.

PROČITAJ JOŠ:

Muški glas iza kamere ispitivao ga je tokom snimka koji je u nedelju postavljen na društvene mreže.

"Moje ime je Adolfo Mendoza Valensija, takođe sam poznat kao Mićokano", rekao je zarobljenik pre nego što je dodao da je prodavao drogu u Valje de Santjago.

Prema lokalnim medijima, Medoza Valensija je ranije uspeo da umakne u pokušaju atentata 27. jula u kom su likvidirani njegov 17-godišnji sin i još jedan čovek.

Halisko nova generacija, koju smatraju najjačom kriminalnom organizacijom u Meksiku, poslala je poruku upozorenja Hose Antoniju El Maro Jepez Ortizu, vođi kartela Santa Rosa de Lima.

Lazanski u jutarnjem progovorio o izdaji Krajine! U studiju nastao MUK, a onda pomenuo emotivnu vezu SVIMA ZNANOG SRPSKOG POLITIČARA i Kolinde...

AUTOR: Alo.rs/N.M./D.N. DATUM I VREME: 06.08.2019. 12:01 - 06.08.2019. 14:05 Novi ambasador Srbije u Rusiji i vojno-politički analitičar Miroslav Lazanski bio je gost emisije Novo jutro na TV Pink kod voditelja Predraga Sarape. Miroslav Lazanski, Foto: Printscreen Tema emisije bila je zločinačka akcija "Oluja" i besramno slavljenje etničkog čišćenja u Hrvatskoj.

Oba kriminalna udruženja učestvuju u totalnom, krvavom ratu, u kom su stradali nedužni civili, od decembra 2017. godine kada je El Maro objavio rat kartelu Halisko, čiji je vođa Nemezio El Menčo Osegera Servantes, bivši saveznik Hoakina El Čapa Guzmana, kojeg potražuju SAD.

Obe bande bore se za prevlast nad veoma profitabilnim biznisom krađe nafte.

BONUS VIDEO: