Grejs Milane
Printscreen
Grejs Milane

Printscreen

Grejs Milane, Foto: Printscreen

Nakon što ju je zadavio, fotografisao je njeno telo, a onda otišao na sastanak sa drugom devojkom dok je telo žrtve ležalo u njegovom stanu.

Na suđenju na Novom Zelandu rečeno je kako je devojka, koja je bila na putovanju oko sveta i koja je nestala na 22. rođendan prošle godine, davljena sve dok nije iskrvarila na nos.

Roditelji

Printscreen

Roditelji, Foto: Printscreen

Nakon ubistva, mladić kojeg je upoznala na mreži Tinder, proveo je sat vremena istražujući kako da ukloni telo, gledajući porniće, a onda je napravio nekoliko fotografija njenog beživotnog tela, piše Dejli mejl.

Optuženi mladić (27), čije ime nije poznato, priznao je na sudu kako je devojka umrla u njegovom stanu, nakon čega je telo stavio u kofer i sahranio ga u šumi.

Pročitajte još:

Međutim, njegov advokat tvrdi kako je njena smrt nesrećan slučaj, i da je ubijena za vreme sporazumnog seksa koji je krenuo po zlu, nakon što je od muškarca tražila da joj ruke stavi oko vrata.

Njeno telo pronađeno je u šumi blizu Oklanda nedelju dana nakon što je 2. decembra prošle godine poslednji put viđena u hotelu u centru grada.

Na suđenju je rečeno kako je devojka snimljena na kameri kako se ljubi sa mladićem u baru, nakon čega odlaze ruku pod ruku ka hotelu u kojem je on bio.

U međuvremenu je poslala poruku drugarici u UK da se "sastanak odvija lepo". Nakon toga više nije viđena živa.

Suđenje se nastavlja sledeće nedelje.

Bonus video - Požar kod Starog dvora!