divlja svinja, vepar
Printscreen Youtube
divlja svinja, vepar

Printscreen Youtube

divlja svinja, vepar, Foto: Printscreen Youtube

*Muškarac (35) ubio je svog oca (55) godina dok su lovili veprove u nacionalnom parku

*Sin je policiji ispričao da je čuo šuškanje lišća i senku i da je otvorio vatru

* Lekari su mogli samo da konstatuju smrt

Italijanska policija optužila je jednog muškarca za ubistvo, pošto je pucao i usmrtio oca tokom lova na veprove. Kako BBC prenosi italijanske mediji, njih dvojica u nedelju kretala su se kroz gustu šikaru u blizini grada Postiđilione u južnoj provinciji Salerno. Muškarac (34) otvorio je vatru i ugledao senku, a onda čuo šuškanje lišća posle čega je pucao i pogodio oca u stomak.

Mladića (18) upucali u šumi, pa ostavili da umre! Policajcima jedna stvar odmah bila sumnjiva!

AUTOR: Alo.rs/Republika/I.L. DATUM I VREME: 17.09.2019. 08:19 Istraga ide u više pravaca! Foto: Google Street View printskrin Policija je uhapsila M. K. i R. C. zbog sumnje da su za vikend tokom lova ubili Džemala Bećkovića (18) iz sela Župa i ostavili ga u šumi da umre!

 

Kada je shvatio šta se dogodilo podigao je uzbunu i pokušao ocu da spasi život. Međutim ni lekari nisu ništa mogli da urade kako bi pedesetpetogodišnji muškarac ostao živ. Inače policijska istraga pokazala je da su lovili u zoni nacionalnog parka gde je lov zabranjen. Policija je oduzela sve puške.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Italija kao " Divlji zapad"

Predsednik Italijanske lige za odbranu životinja i životne sredine izjavio je da je Italija postala “Divlji zapad”. Prošlog je  oktobra Serđio Kosta, italijanski ministar zaštite životne sredine, pozvao na nacionalnu zabranu nedeljnog lova nakon što je 18-godišnjak ubijen u blizini francuske granice. Do kraja tog meseca još su dva muškarca, 56-godišnjak i 20-godišnjak, takođe su umrla u sličnim okolnostima, piše BBC.

BONUS VIDEO: Policija obezbeđuje Autokomandu uoči 161. večitog derbija