Dirdri Zakardi
Facebook

Petočlana porodica, uključujući devetogodišnje blizance i 11-godišnju devojčicu, pronađena je mrtva u stanu na dva nivoa u Masačusetsu.

Porodica je ubijena iz vatrenog oružja, ali se čeka na rezultate obdukcije. Tela je otkrio rođak nešto iza 7.30 ujutro po lokalnom vremenu, nakon što je došao do kuće u Abingtonu, 40 kilometara južno od Bostona, da preveze decu u školu. Policija nije saopštila u kakvoj je tačno rodbinskoj vezi ta osoba sa porodicom, ali su žrtve imenovane kao Dirdri (40), Džozef (43), Aleksis (11), te devetogodišnji Natanijel i Ketrin Zakardi.

Pročitajte još:

- Rođak je pronašao člana porodice kako krvari na kauču na donjem nivou stana u ležećoj poziciji i pozvao je policiju - rekao je okružni advokat Tim Kruz.

On je istakao da ubistva deluju kao izolovani incident i da istražitelji ne znaju za neke probleme u kući.

- Nema nikakvih indikacija niti prethodnih poziva koji bi ukazali da se nešto događalo – rekao je šef policije Abingtona Dejvid Madženski.

Deca Zakardijevih

Facebook

Deca Zakardijevih, Foto: Facebook

Džozef je sebe na “Fejsbuku” opisao kao “nezaposlenog koji je krenuo da ludi”, a na svojoj stranici takođe je prodavao dečje knjige koje je sam napisao. Dirdri je radila kao menadžerka kancelarije u EMI Stratedžik marketingu skoro 20 godina. Prethodne srede je uzela slobodan dan da proslavi rođendane blizanaca.

- Ovo je grozan, jeziv događaj za grad Abington, decu i školu – dodao je Kruz.

BONUS VIDEO: Poplava u Kraljice Marije