POZNATI INFLUENSER UMRO OD KORONE! Tvrdio je pratiocima da virus ne postoji

Nakon osam dana lečenja pušten je kući, ali je nakon toga imao komplikacija sa srcem, a koje su, kako navodi Skaj njuz, vezane za koronu.

IFLUENSER
 Foto: printskrin

Ukrajinski fitnes influenser Dmitrij Stuzhuk, koji je tvrdio da korona virus ne postoji, preminuo je od posledica kovida-19 u tridesettrećoj godini.

On se zarazio tokom boravka u Turskoj, a kako je objavio Skaj njuz, kada se vratio u Ukrajinu testiran je, nalaz je bio pozitivan, pa je završio u bolnici.

Anketa:

Da li se pridržavate mera zaštite?

Ukupan broj glasova: 47

  • Da: 72% (34)
  • Ne: 28% (13)

Nakon osam dana lečenja pušten je kući, ali je nakon toga imao komplikacija sa srcem, a koje su, kako navodi Skaj njuz, vezane za koronu.

Bivša supruga influensera koji je promovisao zdrav život rekla je da je opet prevezen u bolnicu i to u teškom stanju i bez svesti.

Ona je juče objavila da je preminuo.

"Dimo više nije s nama, njegovo srce nije izdržalo", napisala je Sofija i dodala da su za njim “ostale samo drage uspomene, troje prelepe dece i dragoceno iskustvo”.

Njih dvoje su se razišli samo šest meseci pre nego što se on razboleo, imaju troje dece, a najmlađe ima devet meseci.

Stuzhuk je prilikom prvog boravka u bolnici na Instagramu objavio sliku iz bolničkog kreveta. Napisao je da se jednog jutra u Turskoj probudio teško dišući, a vrat mu je bio otečen.

“Želim s vama da podelim da sam se razboleo i želim da pošaljem upozorenje svima. Bio sam među onima koji su mislili da korona ne postoji, sve dok se sam nisam razboleo. Korona nije tek kratkotrajna bolest, i nije uopšte bezazlena," napisao je uz objavljenu sliku na kojoj leži u bolničkom krevetu i prima terapiju kiseonikom.

U toj objavi na Instagramu napisao je i da su lekari insistirali da bude hospitalizovan i da će o danima provedenim u bolnici napisati poseban post.

"Bolnica je puna ljudi, neki su smešteni po hodnicima, nema hrane, nema toalet papira, nema pribora... Niko me na tako nešto nije upozorio. Stanje u zdravstvu u našoj zemlji zaslužuje posebnu objavu," napisao je.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi