KLANICA UŽIVO Turska vojska i džihadisti ubijaju i kolju sve pred sobom! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Kurdi u rasulu.

Ubijanje Kurda, Foto: Printscreen/Youtube

 

* Turska vojska nadire sa severa Sirije

* Osvojen je veliki broj kurdskih uporišta

* Turske snage počinile su brojne zločine usput

Turska vojska je 9. oktobra započela dugo najavljivanu vojnu operaciju na severu Sirije. Predsednik Turske je dugo nameravao da krene u novu invaziju na južnog suseda - Siriju.

Napad na Siriju pravda potrebom da se pogranični pojas uz južnu tursku granicu očisti od "terorista" Radničke partije Kurdistana (PKK) i džihadista Islamske države (ISIS, ISIL, DAEŠ).

TURSKI VOJNIK SLAVIO UZ ZLOSLUTNI ZNAK Rukom je pokazao simbol kojeg se Kurdi najviše plaše!

NAJVEĆA AJKULA NA SVETU! Kina otkrila dugo čuvanu tajnu, objavljeni prvi snimci zveri, svi misle da je vanzemaljac! (FOTO, VIDEO)

Ofanziva uveliko traje i turske snage zajedno sa Sirijskom nacionalnom armijom (SNA) i grupama ideološki istim i bliskim džihadistima ISIS-a i Al Kaide nadiru prema ključnom autoputu Alep-Hasaka koji je na jednoj tački i osvojen.

POČEO PRAVI RAT U NATO PAKTU Nemci udarili na Turke! Džihadisti pucali na Francuze i Amerikance! Umešali se Holanđani i Šveđani

Turske snage i militanti koje podržavaju, usput su izvršili pravi pokolj i likvidaciju velikog broja kurdskih boraca iz Sirijskih demokratskih snaga (SDF) i Jedinica narodne zaštite (YPG).

TRAMP LUPIO PA OSTAO ŽIV "Kurdi nisu bili uz Ameriku 1944. godine tokom bitke za Normandiju" (VIDEO)

NEMCI I KURDI NA NOGAMA! Bakljada u Berlinu! Zulumu se mora stati na put! (VIDEO)

Mnogi od militanata uzvikuju parole svojstvene samo Islamskoj državi, tako da pada u vodu Erdoganova priča o borbi protiv ISIS-a.

Treba podsetiti da pored Kurda u ovom delui Sirije živi i znatna populacija Asiraca i Jermena koji su po veroispovesti hrišćani i da su u velikoj opasnosti od toga da postanu žrtve novog genocida kao i grupa Jazida koji predstavljaju posebnu etnoreligijsku ezoteričku grupu nastanjenu mahom u Iraku, ali ih ima i u Siriji.

BONUS VIDEO: Sudar na uglu Bulevara kralja Aleksandre i Kumanovaske

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Koks
  16/10/2019 - 08:28
  Naš Predsednik je svim srcem uz predsednika Erdogana, našeg velikog prijatelja! I pruža punu podršku u genocidu protiv zlih Kurda.
 • Korisnik: Darko V.
  14/10/2019 - 02:33
  To su prijatelji gospodina Vučića, bravo!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi