Ubio mladu
PRINTCSREEN/VK
Ubio mladu

PRINTCSREEN/VK

Ubio mladu, Foto: PRINTCSREEN/VK

Mladu Oksanu Poludentsevu iz Sibira tokom venčanja je na smrt pretukao mladoženja Stefan Dolgič u naletu ljubomore i besa.

Žena je upoznala Dolgiča dok je on bio u zatvoru, i čvrsto je verovala da može da ga promeni i "izvede na pravi put", izjavila je policija.

Venčanje se održavalo u njihovoj kući, a kako stoji u zapisniku, tokom proslave su se konzumirale enormne količine alkohola.

Svedoci kažu da je batinanje počelo jer je mladoženja bio ljubomoran na jednog od gostiju te je svoju tek venčanu suprugu optužio za "nepristojno ponašanje".

Inspektor Kiril Petrušin izjavio je za NGS da je nasilnik počeo da udara i šutira suprugu van kuće.

Ubio mladu

PRINTCSREEN/VK

Ubio mladu, Foto: PRINTCSREEN/VK

"Nastavio je posle da je maltretira i unutra. Uhvatio je za kosu i vukao, šutirao i izveo na ulicu gde je nastavio da joj zadaje udarce po celom telu" - rekao je policajac.

Kada je ubio, telo devojke je potom odvukao do obližnjeg jarka i bacio.

Na venčanju je bilo još gostiju koji su svedočili ovom brutalnom događaju, međutim kako navode, bili su previše uplašeni da bi intervenisali. Ipak, pozvali su policiju.

Dolgič je priznao ubistvo i određen mu je pritvor od dva meseca, dok traje istraga.

"Usled pijanstva i ljubomore, video je neprijatelja u tek oženjenoj supruzi. Bio je ljubomoran na jednog od gostiju i to je prouzrokovalo skandal. Nesrećna žena je znala za njegovu kriminalnu prošlost. Zapravo su se i upoznali u zatvoru dok je služio neku od ranijih kazni. Nije verovala da pijan čovek ili besan može da počini ovakav zločin" zaključio je Petrušin.

Pročitajte: