Američka policija
Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP

Mama heroina morala je da krene 'u akciju' nakon što su provalnici krenuli na njezinu ćerku, a pištoljem već udarili njenog supruga.

Pročitajte još:

"Čim su došli na zadnja vrata, u mene su uperili pištolj, a drugi je hvatao moju 11-godišnju ćerku", kazao je suprug Džeremi King za Bej njuz 9.

Tukli su ga pištoljem i udarali nogom, a supruga koja je trudna osam meseci, išla je da se sakrije u spavaću sobu.

"Kada je provalnik stigao do vrata u liniji gde je mogla da ga vidi, pucala je i uspela je da ga pogodi. Puška je učinila svoje", dodao je suprug.

Policija je izvestila kako su pronašli mrtvo telo muškarca kako leži u jarku u blizini, a drugi osumnjičeni bio je na slobodi.

Vlasnik kuće rekao je da je pretrpeo 'strašno premlaćivanje', ali da ga je supruga spasila.

"Imam slomljenu očnu duplju, šupljinu sinusa, potres mozga, 20 uboda i tri 'spajalice' u glavi", požalio se King.

"Ušli su nam u kuću s dva normalna pištolja i moj AR ih je zaustavio. Moja supruga je izjednačila omer snaga pucajući iz puške i tako je sprečila da me ubiju", dodao je.

Invalid ispao iz kolica na mokar asfalt zbog jezivog razloga! Fotografija iz Crne Gore sve razbesnela! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 04.11.2019. 09:09 U osudama koje su pratioci stranice izneli u svojim komentarima, sugeriše se da ovo nije usamljen slučaj. Foto: Facebook printscreen Fotografija koja je osvanula na stranici Podgorički vremeplov pobudila je brojne negativne reakcije korisnika Fejsbuka za samo tri sata.

Iz kancelarije šerifa kažu da je vatreno oružje u kući bilo legalno.

Bonus video

Oteta maloletna deca Slavice Burmazović vratila su se u Srbiju!

 

Komentari (1)

Dejan

05.11.2019 11:48

Kod nas bi bilo prekoracenje sile... provalnik imao pistolj a ona pusku. U ovom slucaju tamo je heroj mama. A ovde bi robijala bar godinu dana..