Samoubistva
Youtube printscreen
Samoubistva

Youtube printscreen

Samoubistva, Foto: Youtube printscreen

Istraga pronađena tri tela probodena strelama u hotelskoj sobi u nemačkom mestu Pasau dobila je novi tok posle pronalaska još dva ženska leša i sada se slučaj vodi kao "prošireno samoubistvo". Tako se označavaju slučajevi ubistava u kojima osoba prvo ubije sebi bliske ljude, a onda izvrši samoubistvo.

Da podsetimo, u subotu je u sobi broj 20, malog pansiona u Ilcu kod Pasaua sobarica pronašla tela dve žene (30 i 33) i muškarca (53) koji su bili probodeni strelama iz samostrela. Muškarac i žena pronađeni su na krevetu i držali su se za ruke, dok je mlađa žena u lokvi krvi ležala na podu sa strelom zabijenom u vrat.

Obdukcija je pokazala da nijedna od žrtava nije koristila drogu, a takođe nije bilo ni tragova borbe ili odbrambenih tragova, zbog čega policija sumnjada se radi o samoubistvu po zahtevu.

Farina C. (30) je očigledno izabrana za izvršioca, a čini se da istražitelji imaju dokaze da su četiri žene bile u srednjovjekovnom seksualnom krultu oko 53-godišnjeg Torstena W.

Torsten je bio guru grupe i ubijen je u pansionu zajedno sa Kerstinom E. (33) strelama iz samostrela. Smrtonosnim strelama pogođeni su direktno u srce, a Torsten je pogođen sa dve strele i u glavu. U sobi su pronađene i dve oproštajne poruke.

Tela žena koja je policija našla u Farininom stanu su deo ove grupe, a Gertruda C. je bila njena partnerka. Druga devojka je navodno Karina U. (19) čiji nestanak su roditelji prijavili nestanak i čak uzeli privatnog istražitelja kako bi je pronašli.

Aleksandar Kruger (44), bivši Torstenov stanodavac otkrio je neverovatne detalje o njemu i njegovim ženama. Predstavljao se kao psiholog, kaže Kruger. Na potpisivanju ugovora o iznajmljivanju stana bila je i njegova žena s njim.

"Međutim nikada više je nisam video. S njim je uvekbio lezbijski par. Svi su nosili crnu odeću, obrve su im bile obojene u crno. Pitao me je za lovačke puške", rekao je Kruger.